bird
vrijdag 29 maart | 12.55 uur

Uitnodiging digitale bijeenkomst Zandmeren 2030

21-05-2021 15:29
uur
Door: Marlou van Dijk
IMG_0078-1
SupSchool SUP76 geeft SUP-lessen aan de Zandmeren in Kerkdriel (Foto: Bertus de Leeuw)

MAASDRIEL - De Zandmeren in 2030 als bruisende plek voor inwoners en toeristen. Praat hierover mee tijdens een digitale bijeenkomst op maandag 7 juni. Een plek voor ontspanning en inspanning op, in of aan de Maas. Dat is waar de gemeente Maasdriel naar toe werkt.

Samen met een aantal ondernemers stelde de gemeente een visie en plannen voor de nieuwe inrichting van het recreatiegebied op. Begin dit jaar kregen ondernemers en dorpsraden de kans om hierop te reageren. Met enthousiasme reageerden zij op deze plannen.

Tijdens een digitale bijeenkomst op maandag 7 juni aanstaande wil de gemeente inwoners en andere betrokkenen hierin meenemen. Wethouder Jan-Hein de Vreede: “Maasdriel heeft een unieke positie langs de Maas. Het is een enorme kans om meer recreatiemogelijkheden voor inwoners en toeristen bij De Zandmeren te bieden. Zo tillen wij De Zandmeren en recreatie in onze gemeente stap voor stap naar een hoger plan. We zijn benieuwd of u net zo enthousiast bent als wij over de ontwikkelplannen van De Zandmeren!”

Digitale presentatie Zandmeren 2030
Op maandag 7 juni van 19.30 uur tot ongeveer 21.00 uur nodigt de gemeente Maasdriel inwoners uit voor een digitale presentatie van De Zandmeren van de toekomst. Naast een presentatie van de gebiedsvisie voor De Zandmeren, worden er visualisaties getoond van hoe De Zandmeren er in 2030 uit kan zien. Vervolgens peilt de gemeente graag de mening van de deelnemers hierover.

Aanmelden
Geïnteresseerden kunnen zich voor 1 juni aanmelden door een e-mail te sturen naar zandmeren@maasdriel.nl (met vermelding van voor- en achternaam in de mail). Deelnemers ontvangen voor 7 juni een uitnodiging via Teams om digitaal deel te nemen aan de bijeenkomst.

Tags

De Zandmeren,maasdriel