bird
vrijdag 19 april | 12.20 uur

Teskesdurp verwelkomt carnavalsbaby

22-02-2021 10:30
uur
Carnavalsbaby 2021 Teskesdurp-2
• Prins Ted d'n Urste bezocht carnavalsbaby Bram met zijn trotse ouders Ilvy en Chris. (foto: aangeleverd)

KERKDRIEL – Het werd een carnaval, die op geen enkele andere manier te vergelijken is met de voorgaande edities. Maar Teskesdurp kon ook dit jaar een prachtige carnavalsbaby verwelkomen.

Traditiegetrouw bezocht Prins Ted d’n Urste carnavalsbaby Bram met zijn trotse ouders Ilvy en Chris.

Carnavalsgevoel
De Teskesdurperroad heeft woord gehouden: carnaval 2021 zou linksom of rechtsom doorgaan. Toen de vlaggen in de Kerkstraat en op het Mgr. Zwijsenplein waren opgehangen, sloopt het carnavalsgevoel snel het dorp in. De raad organiseerde een Online Kroegentocht en verkocht alle duizend beschikbare deelnamepakketten.
Duizenden kijkers zagen zaterdag 13 februari een professionele en avondvullende carnavalsuitzending, die bol stond van de hilarische momenten.

Knutselfestijn
Op zondag bezocht de Raad maar liefst honderddertig kinderen, die ieder individueel mee hadden gedaan aan het eerste Teskesdurper Thuis Knutselfestijn. Later in de middag volgde een middagmatinee speciaal voor de bewoners en medewerkers van woonzorgcentrum De Leyenstein.

In de tuin van De Leyenstein konden bewoners en medewerkers genieten van optredens van de Jeugdraad, de Dansmariekes, Jack van Raamsdonk en Toontje m'n Zoontje.

Tags

teskesdurp,carnavalsbaby kerkdriel,prins ted d'n urste