bird
vrijdag 19 april | 02.10 uur

Supercars, braderie, foodfestival en nog veel meer in de Bommelweek

16-08-2022 16:40
uur
bommelweek2022

ZALTBOMMEL – Zaltbommel maakt zich op voor de Bommelweek, die dit jaar begint op zaterdag 27 augustus en duurt tot en met zondag 4 september.

Gedurende de hele week is er elke dag (behalve maandag) iets te doen in de binnenstad te beginnen op zaterdagavond 27 augustus. Dan staat de stad vol met Super Cars.

Lekker aan de Waal
Zaterdagavond start ook het festival Lekker aan de Waal met muziek, gezelligheid en food aan de Waalkade. Van 19:00 tot 01:00 uur staan drie optredens gepland: DJ Seepman, Wall Paper en Lekke Band. Zondagmiddag vanaf 13:30 uur gaat het programma verder met o.a. Fun for Kids. Ook optredens van Turmoil, Circus Rens and the Meatballs, The Demolition Brothers Ft. Big Rich en de Louis Windzak Soulband.

Waalzinnig Sportief
Dinsdag 30 augustus staan sport en sportverenigingen centraal tijdens ‘Waalzinnig Sportief’. Wat hier precies gaat gebeuren wordt later bekendgemaakt.

Kindermiddag
Woensdag 31 augustus is er een kindermiddag op de Markt, van 14:30 tot 16:00 uur.

Braderie
Donderdag 1 september van 13:00 tot 21:00 uur is de grote Braderie in de binnenstad, waar de echte Bommelaren en alle andere inwoners van de hele Bommelerwaard en ver daarbuiten elkaar ontmoeten. Aansluitend volgt het Braderiebal met de livemuziek van Solid-6.

Muziek op de Markt
Vrijdag 2 september begint om 20:00 uur ‘Muziek op de Markt’. Hieronder zie je welk Hollandse artiesten daar allemaal optreden.

(tekst gaat verder onder de poster)

Foodtruck Festival
Zaterdag 3 september begint om 15:00 uur het Foodtruck Festival op de Markt. De band ‘Mooi Weer op Straat’ zorgt voor extra sfeer en gezelligheid. Het is mogelijk om vanaf 17:00 uur een VIP-tafel te reserveren. Hoe dat werkt, wordt later bekend gemaakt.

Kunstrondje XXL
Zaterdag 3 en zondag 4 september staat de binnenstad in het teken van Kunstrondje XXL. Kijk voor informatie op de website.

Dutch Grand Prix
Zondag 4 september wordt de Bommelweek afgesloten door vanaf 14:00 uur samen op het grote scherm live naar Max Verstappen te kijken op de Dutch Grand Prix op het circuit van Zandvoort.

Tags

bommelweek,braderie zaltbommel