bird
maandag 28 september | 21.50 uur

Stichting Orizon zoekt vrijwilligers en begeleider(s) huiswerkbegeleiding

25-08-2020 18:00
uur
Huiswerkbegeleiding-2
Foto Stichting Orizon

ZALTBOMMEL - Stichting Orizon is op zoek naar mensen die 1 keer per week kinderen van de basisschool 1 uur kunnen helpen met huiswerk. De huiswerkbegeleiding is bedoeld voor kinderen van groep 7 en 8, van het reguliere basisonderwijs in Zaltbommel, die baat hebben bij begeleiding of ondersteuning bij het maken van huiswerk en daar door omstandigheden in de thuissituatie niet goed aan toe komen.

Stichting Orizon werkt met vrijwilligers en probeert de activiteiten financieel laagdrempelig te houden.

Stichting Orizon is op zoek naar mensen die 1 keer per week kinderen van de basisschool 1 uur kunnen helpen met huiswerk. Dit is op dinsdag van 16.00 tot 17.00 uur in Brede School de Zandkampen. Samen met een andere vrijwilliger worden kinderen met uiteenlopende taken geholpe. Het kan rekenen zijn, wereldoriëntatie, begrijpend lezen of letterlijk leren “leren”. De coördinatie van de huiswerkbegeleiding en de contacten met de basisscholen worden door Nick Ouwehand gedaan.

Wie zich aangesproken voelt tot deze oproep of een onderwijsachtergrond heeft en zich 1 keer per week wil inzetten voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken, kan mailen naar orizonhuiswerk@gmail.com

Op de website van Orizon stichtingorizon.nl/onze-activiteiten/huiswerkbegeleiding staat informatie over de activiteiten van Stichting Orizon en over de huiswerkbegeleiding.

Tags

Stichting Orizon,vrijwilligers,huiswerkbegeleiding

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2