bird
dinsdag 23 april | 13.45 uur

Spullewaard gaat weer 10.000 euro uitdelen

01-10-2021 10:19
uur
spullewaard6-1
• In de winkel in Pand 9 in Zaltbommel is de kerstafdeling ook dit jaar weer goed gevuld. (foto: De Spullewaard)

BOMMELERWAARD – Kringloopwinkel de Spullewaard gaat in december weer 10.000 euro uitdelen aan goede doelen in de Bommelerwaard. Tien verenigingen, clubs, stichtingen of andere organisaties maken kans op een cheque ter waarde van 1000 euro.

Organisaties die mee willen doen, kunnen zich tot 31 oktober aanmelden door een mailtje te sturen naar kringloop@spullewaard.nl Hierin moet staan wat de club doet en waar de 1000 euro voor gebruikt gaat worden.

Stembus
Vanaf 2 november t/m 4 december krijgen klanten van de kringloop winkel een stembiljet. De lijst met alle deelnemers hangt in de winkel bij de stembus. Elke klant mag per stembiljet 1 club invullen op het stembiljet. 

De Boemeltjess
De tien goede doelen met de meeste stemmen krijgen tussen 7 enn 10 december bericht. De cheque wordt op zaterdag 18 december feestelijk overhandigd tijdens een feestelijke middag met ‘huisband’ De Boemeltjes.

Organisaties die dit kalenderjaar al een donatie hebben ontvangen van de Spullewaard kunnen niet meedoen aan deze decemberactie. Kijk voor meer informatie op: www.spullewaard.nl

 

 

Tags