bird
zaterdag 10 december | 00.42 uur

Sporten met persoonlijke begeleiding van Eelco

10-06-2020 13:00
uur
DSC_2303-1
Eelco Stijlaart in zijn nieuwe sportschool (Foto: Koen Vandenput)

ZALTBOMMEL – Van jongs af aan is Eelco Stijlaart (33 jaar) aan het sporten; tennis, volleybal, zelfs worstelen op hoog niveau.

Het was voor hem dan ook logisch dat hij na school daarin verder ging. Hij volgde onder andere de sport- en coachingsopleidingen CIOS en Aalo.

American Roadhouse
De afgelopen jaren gaf hij onder andere les op het buitenterrein van American Roadhouse, waar hij ook een baan had om in zijn levensonderhoud te voorzien. Maar toen kwam corona. Zijn baan hield op. En American Roadhouse sloot definitief de deuren, een half jaar eerder dan voorzien.

Veilingweg 1c
Eelco zocht en vond een nieuwe locatie om zijn trainingen te kunnen blijven geven, in het pand aan de Veilingweg 1c vlak naast de Schaapjesrotonde.

Volwaardige sportschool
De afgelopen weken heeft hij samen met zijn vader en nog een paar helpende handen van vrienden keihard gewerkt om van een voormalig garagebedrijf een volwaardige sportschool te maken. Hier kunnen sporters van alle leeftijden terecht om binnen én buiten aan de slag te gaan.

Bootcampen
Binnen bootcampen kan ook, er is een monkeybar en een bokszak. Trainen op de roeimachine kan, individueel fietsen of sporten in groepsverband. Maar waar de sporter ook voor kiest, Eelco Stijlaart is altijd in de buurt.

Persoonlijke begeleiding
“Ik vind persoonlijke begeleiding het allerbelangrijkste”, zegt hij. “Een ongeluk zit in een klein hoekje en als trainer en coach moet ik ervoor zorgen dat mensen geen blessures oplopen. Ook vind ik het heel belangrijk dat er een huiselijke sfeer is, dat iedereen hier met plezier komt sporten.”

Voedingsadvies
Daarnaast maakt Eelco trainingsschema’s en geeft hij desgewenst voedingsadvies.

Powerhouse Zaltbommel is vanaf 4 juli alle dagen geopend, behalve op woensdag. In de weekenden kunnen sporters terecht van 8:00 tot 12:00 uur, op de doordeweekse dagen van 8:00 tot 22:00 uur. Eelco is altijd aanwezig om mensen te begeleiden.

Open dag
Op zaterdag 4 juli van 10:00 tot 17:00 uur is iedereen welkom om er een kijkje te komen nemen. Tijdens de open dag worden de coronaregels in acht genomen.

door Britta Alink

Meer op: www.powerhousezaltbommel.nlTags

powerhouse zaltbommel,eelco stijlaart