bird
donderdag 25 april | 23.00 uur

Sport, muziek en gezelligheid tijdens benefietdag Alpe d'HuZes-team Gameren

08-05-2023 14:06
uur
Door: Martin van Hemert
080523_AlpedHuzesGameren
Team Gameren Move4Life (één teamlid ontbreekt op de foto). Foto: aangeleverd

GAMEREN/HEDEL - Team Gameren Move4Life organiseert aanstaande zaterdag bij Boerengolf in Hedel een benefietdag voor Alpe d’HuZes.

Team Gameren Move4Life zal op 1 juni aanstaande de bekende Alpe d’Huez beklimmen om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Door middel van de benefietdag op zaterdag 13 mei hoopt het team een mooi bedrag bij elkaar te krijgen.

Er staan diverse activiteiten op het programma. Van 15:00 tot 18:00 uur zijn er verschillende sportactiviteiten zoals een spinningmarathon, een outdoor circuit en een triathlon. Om 19:30 uur begint het benefietconcert; Brassband Harp en Luit, Fanfare Pr. Juliana Concordia, het Andels Fanfare Corps en ’t Hèmerts Visserskoor werken mee aan deze avond. De presentatie is die avond in handen van Anton Kuijntjes.

Wie zich wil opgeven voor de sportactiviteiten kan dat doen via info@sportcorrect.nl (10 euro per uur, bestemd voor het goede doel). Voor het concert bedraagt de entreeprijs voor volwassenen 7,50 euro en voor kinderen 1 euro. Alle activiteiten vinden plaats bij Boerengolf Hedel, Achterdijk 57 in Hedel.

Tags

Alpe d'HuZes