bird
zaterdag 20 april | 17.10 uur

Speurtochten en Oranjetassen op Koningsdag in binnenstad

19-04-2021 11:10
uur
beleef-1
• Bezoekers aan de binnenstad krijgen deze week een Oranjetas om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag. (Foto: Beleef Zaltbommel)

ZALTBOMMEL – Bezoekers aan de binnenstad worden deze week getrakteerd op een goed gevulde Oranjetas om alvast in de stemming te komen voor Koningsdag 2021.

Deze duurzame Oranjetas kunnen zij op Koningsdag, dinsdag 27 april, vullen met de vele Oranje aanbiedingen. Veel winkels zijn op deze dag geopend en hebben voor hun klanten ‘koninklijke deals’ klaar staan. Ook op Koningsdag is het wel noodzakelijk om eerst even een afspraak te maken.

Posteractie
Daarnaast is er een posteractie waarmee alle inwoners van de Bommelerwaard kans maken op een Bommels Oranjepakket. De poster is te vinden op pagina 2 in de Bommelerwaardgids van deze week. Iedereen die deze poster duidelijk zichtbaar achter zijn raam hangt, maakt kans op een mooi prijzenpakket.

Speuren
Op Koningsdag kan iedereen meedoen aan een speurtocht door de binnenstad. Er zijn verschillende speurtochten en er is een lettertocht, een actieve speurtocht waarbij het de bedoeling is om alle Oranje letters in de binnenstad te vinden.

De speurtochten ophalen en inleveren kan op Koningsdag tussen 10:00 en 16:00 uur bij:

  • Blokker (Gamerschestraat 36)
  • Shoeby (Gamerschestraat 1)
  • Chique & Stoer (Boschstraat 24b)
  • Jan & Jantje (Boschstraat 28)

De prijswinnaars worden bekend gemaakt via de social media kanalen van Beleef Zaltbommel

www.beleefzaltbommel.nl

 

Tags

beleef zaltbommel,koningsdag zaltbommel