bird
vrijdag 29 maart | 01.23 uur

Spectaculaire vuuract in Kerkwijk

04-01-2021 08:15
uur
_vuurvreter-2
Foto: Gijs van Tuijl

KERKWIJK – De inwoners van Kerkwijk konden op oudejaarsavond vanuit hun eigen tuin genieten van een spectaculaire vuuract. Een vuurkunstenaar trok door het dorp met een indrukwekkend optreden.

De act was georganiseerd door Dorpsvereniging d’n Treffer.

Truuske Thuis
Nu het gebruikelijke activiteitenprogramma in pop-up café Truuske afgelopen weken niet door mocht gaan, heeft het bestuur alles op alles gezet om een alternatief programma te organiseren genaamd ‘Truuske thuis’.

Online bingo
Hoogtepunt was de Vuurkunstenaar op oudjaarsavond. Daarnaast vond er in de kerstvakantie een online bingo plaats met de trekking van de eindejaarsloterij.

Borrelbox
Verder konden er tassen voor kinderen worden besteld met knutsel en doe-activiteiten, trok er een winterkoningin zingend door het dorp en konden mensen een borrelbox bestellen.

Energie
Het bestuur kijkt terug op een succesvolle editie van Truuske in een ander jasje. “De vele positieve reacties op ons alternatieve programma zijn overweldigend. Dit geeft ons als bestuur de energie om ondanks corona toch actief te blijven als vereniging.”; aldus voorzitter Jacob van Ballegooijen.

 

Foto: Gijs van Tuijl

Tags

d'n treffer,truuske thuis,vuurkunstenaar