bird
maandag 23 november | 19.52 uur

Sfeer proeven in de Boekenplank in Poederoijen

18-11-2020 13:10
uur
image0-2
• De winkel heeft nu een warm winters sfeertje. (foto: De Boekenplank)

POEDEROIJEN - Wat een 3-daagse kerstshopping in De Boekenplank had moeten worden, is nu in een geheel ander jasje gestoken.

Om de veiligheid van iedereen te kunnen garanderen heeft de Boekenplank een creatieve oplossing bedacht, de lokale winkel is omgebouwd naar een ruimte waar prachtige woonaccessoires te vinden zijn met een winters sfeertje.

Heerlijjke geur
Zelfs voor heerlijke wintergeuren zoals de GreenLeaf geurzakjes en de Woodwick kaarsen, met elke maand geselecteerde geuren met wel 25 procent korting, voor een heerlijke geur in het hele huis, kan iedereen in Poederoijen terecht.

Ook voor “luxe” betaalbare kerstgeschenken van het bekende merk JANZEN kunt u vanaf December bij hen slagen.

Lichtpuntje
In de Bommelerwaard en een deel van Altena is het mogelijk om een “Lichtpuntje” gratis te laten bezorgen bij iemand die eenzaam is, ziek is of gewoon zomaar omdat hij of zij het verdient. Het “Lichtpuntje “ is een leuk gevuld tasje waar iedereen van kan genieten. Deze tasjes zijn er vanaf 10 euro, maar kunnen naar wens uitgebreid worden.

Wens- en kerstkaarten
Ook een kleiner gebaar zoals een kaartje doet mensen in deze tijd goed, daarom is er ook een mooi en betaalbaar assortiment met wens- en kerstkaarten en kleine presentjes te koop om iemand te bedankten, op te vrolijken of een hart onder de riem te steken.

Bakzolder
Wie zelf iets lekker wil bakken voor bij de koffie of thee kan een keuze maken uit de heerlijke bakproducten van de Bakzolder.

Iedereen is van harte welkom om de sfeer en kerstshopping te bezoeken tijdens de openingstijden.              

Openingstijden
Maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 18.00 uur en zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur.

(ivm de corona maatregelen is de Boekenplank de avonden helaas gesloten)

Tags

De Boekenplank,boekenplank poederoijen

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2