bird
dinsdag 23 april | 21.13 uur

Rossums bureau organiseert online show

03-02-2021 09:15
uur
Door: Britta Alink
martijnlos-2
• Martijn Los organiseert de shows. Veel mensen kennen hem uit de tijd dat hij werkte bij De Poorterij. (Foto: Barbara Lodewijks)

ROSSUM – Ernst Jansz (Doe Maar), Erik Mesie (Toontje Lager), muzikant Eddy Willemsen en het duo Piepschuim zijn vrijdag 12 maart te zien in een online concert. Georganiseerd door reclame- en artiestenbureau Ga Los uit Rossum.

Eigenaar Martijn Los is bij velen bekend uit de tijd dat hij als manager werkte bij De Poorterij in Zaltbommel. Uit die periode heeft hij veel goede contacten overgehouden en organiseerde hij al diverse theatertours en concerten voor artiesten uit het hele land.

Thuis
Ook in deze coronatijd is de behoefte entertainment gebleven. “Als de mensen niet naar de voorstellingen kunnen komen, dan komen wij naar de mensen thuis”, is het motto van Martijn. In december heeft hij een succesvolle online show gegeven met cabaretier Ricky Risolles en Wieteke van Dort.

Semi-live
Momenteel werkt hij aan een semi-live concert waar kijkers de mogelijkheid krijgen om direct in contact te komen met de artiesten. “Aan de ene kant om muziekliefhebbers een alternatief te bieden, aan de andere kant is dit initiatief bedoeld om de artiesten ‘in beeld te houden’. Daarnaast proberen we de artiesten te ondersteunen door online tickets te verkopen tegen een zachte prijs”, licht Martijn toe.

RTL4
RTL4 gaat diverse keren aandacht geven aan het initiatief en zendt fragmenten van de show uit tijdens het programma ‘Life is Beautiful’.

Illusionist
Tijdens de show is illusionist Lars van Tuijl ‘op magische wijze’ de rode draad tussen de optredens.

Het concert wordt online uitgezonden op vrijdag 12 maart om 20:00 uur. Tickets kosten 6,94 euro.

Meer informatie staat op: www.popdown.nl

 

Foto: Barbara Lodewijks

Tags

ga los,martijn los,popdown