bird
vrijdag 29 maart | 01.15 uur

Rolstoelbus voor Joey van der Leij: 'We zijn ontzettend geraakt'

24-11-2021 12:29
uur
Door: Martin van Hemert
221121_rolstoelbus-1
• Joey van der Leij bij zijn rolstoelbus. Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - De zo gewenste rolstoelbus voor Joey van der Leij is er. De familie wil iedereen bedanken die zich heeft ingezet, een donatie heeft gedaan, of hen een warm hart heeft toegedragen.

Joey lijdt aan cerebrale parese en epilepsie en is daardoor volledig rolstoelafhankelijk. Voor zijn vervoer was een nieuwe rolstoelbus nodig, maar daar was niet voldoende geld voor.

Comfortabel
Met diverse acties is er geld ingezameld en sinds enkele weken rijden Joey en zijn familie comfortabel door de stad en naar alle plekken toe. Daarnaast kan Joey de bus in zonder te bukken of bang te zijn dat ze halverwege stil komen te staan.

Dank
Joey en zijn familie zijn dankbaar: "De kracht van velen laat bijzondere dingen gebeuren. We zijn ontzettend geraakt door de hoeveelheid hulp die we hierbij kregen. En het liefste zouden we iedereen persoonlijk willen bedanken. Maar dat lukt niet altijd, vandaar dit bericht en een vrolijke foto."

(Tekst loopt door onder de foto)

"Voor iedereen die zich heeft ingezet, een donatie heeft gedaan, of ons gewoon een warm hart heeft toe gedragen, bedankt! Jullie hebben ons geholpen en het elke dag een beetje makkelijker gemaakt."

Tags

Joey van der Leij,rolstoelbus