bird
donderdag 25 april | 17.33 uur

Prijswinnaars Bommelse Bonweken zijn bekend

12-01-2022 16:37
uur
Door: Martin van Hemert
Zaltbommel binnenstad-1
• Foto: Bommelerwaardgids

ZALTBOMMEL – Marieke Merks, Reina van de Wal en Lyda Ketels zijn de winnaars geworden van een Beleef Zaltbommel-ballonvaart. De drie wonnen daarmee de hoofdprijs tijdens de ‘Bommelse Bonweken’.

Ook de andere winnaars van de Bommelse Bonweken – een initiatief van de ondernemers, verenigd onder de vlag van Beleef Zaltbommel - zijn bekendgemaakt.

 

Winnaars week 1: Mirte Grauss en Hannie Jansen

Winnaars week 2: Hennie van de Meijden en Jasmijn Kosters

Winnaars week 3: Fam. Dobbelstein, Annegien Loudon, Mevr. van der Zalm, Ans Smedts

Winnaars week 4: Lia van Erp en C. van de Meente

Winnaars week 5: Mariëtte de Weert en Jose Wegman

Winnaars week 6: Pieternel Verwey en mevr. Pols

Eindejaarstrekking: Verrassingspakket voor Marijke Heezius, Viola de Bijl, C. Looijen, Magda Lobregt, Marieke Koemans, Ellen Venrooy, Petra van Driel, Mevr. Broere – Kolbach, Dekker, Tony Somers, J. Pardoel, Arinka van Arkel, Mevr. Oudshoorn, Remko Zondervan, B. van Benthum, B. van Steenbergen en A. de Groot. De Beleef Zaltbommel-ballonvaarten zijn gewonnen door: Marieke Merks, Reina van de Wal en Lyda Ketels

Uitkomst
In de maanden november en december konden consumenten de kassabon van hun aankoop bij ondernemers in de binnenstad inleveren bij de ondernemers of digitaal via de website van BeleefZaltbommel. Vooral dat laatste was een uitkomst toen op 19 december de niet-essentiële winkels hun deuren weer moesten sluiten.

Elke week zijn er verschillende verrassingspakketten verloot. Op oudjaarsdag was de laatste trekking, op de laatste dag van het jaar verloten de ondernemers verschillende verrassingspakketten en werden als hoofdprijs drie ballonvaarten verloot. De prijswinnaars van de ballonvaart zullen in het voorjaar worden uitgenodigd voor de Bommelse Ballonweken en mogen dan hun Beleef Zaltbommel-ballonvaart verzilveren.

Tags

Bommelse Bonweken,Beleef Zaltbommel