bird
maandag 29 april | 03.55 uur

Oud & Nieuw feest in Brakel gaat niet door

27-12-2023 09:09
uur
dansen_feest_party_jaarwisseling_feesten_oud en nieuw_party
Het water bij het terrein van BZC'14 staat te hoog om er veilig een tent neer te kunnen zetten. (Foto: Adobe Stock)

BRAKEL – Het grote Nieuwjaarsfeest in een feesttent in Brakel is afgelast. Vanwege de hoge waterstand in de Waal heeft de organisatie moeten concluderen dat het niet verstandig is een feesttent te plaatsten op de parkeerplaats bij voetbalclub BZC’14.

Volgens de Oranjevereniging is het op deze korte termijn niet mogelijk een andere locatie te vinden. “De hoge waterstand houdt ons al een tijdje bezig”, schrijft de vereniging op social media. “Helaas hebben wij als organisatie vandaag de beslissing moeten nemen om de feestavonden af te lassen. Het is niet verstandig op de parkeerplaats bij BZC’14 een tent neer te zetten. Dit wordt ons door diverse instanties afgeraden. Het risico dat het water eroverheen komt is te groot. Laat staan het risico dat er iemand in het water valt. Daarnaast is de eventuele materiële schade ook niet te overzien. Een andere locatie is op deze korte termijn helaas niet meer mogelijk.”

Geld terug
Mensen die al een ticket hadden gekocht krijgen hun geld terug.

Carbid en vuurwerkshow
Het carbidschieten en de vuurwerkshow gaan wel door op een andere locatie, die via social media bekend gemaakt gaat worden.

 

Tags

jaarwisseling brakel