bird
maandag 03 augustus | 10.48 uur

Openluchtconcert in De Spellewaard

13-07-2020 15:43
uur
koffie-6
Foto: Adobe Stock

ZALTBOMMEL – De bewoners van De Spellewaard kunnen zaterdagmiddag 25 juli genieten van een buitenoptreden van een professionele zangeres van Stichting Diva Dichtbij.

Het concert vindt plaats op het plein voor Wijkhuis De Spellewaard. Met het optreden wil het Wijkhuis ouderen een extra hart onder riem steken in deze coronatijd.

Toegang gratis
Het optreden begint om 14:30 uur, publiek is welkom vanaf 14:00 uur. Toegang is gratis en het Wijkhuis trakteert op koffie of thee.

Verplicht reserveren
Vanwege corona is het wel verplicht te reserveren. Dat kan tot en met dinsdag 21 juli 18:00 uur via: 06-23070638 of info@wijkhuisdespellewaard.nl

Oprechte aandacht
Het repertoire van Diva Dichtbij varieert van prachtige klassieke liederen, aria’s en musicalmelodieën tot Nederlandstalige luisternummers. De Diva’s en Divo’s van de stichting geven oprechte aandacht aan hun publiek.

Dichtbij
Ze zingen niet vanaf een podium, maar letterlijk en figuurlijk ‘dichtbij’. Normaal gesproken doen ze dat in huiskamers van verpleeghuizen of aan het bed. Nu met een optreden in de buitenlucht.

Tags

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2