bird
vrijdag 22 januari | 01.44 uur

Openhartige blog van ondernemer roept veel reacties op

08-01-2021 11:45
uur
blog-2
Foto: Agnes van der Wijk, AWfotografie.eu

ZALTBOMMEL – “Niet essentiële winkels zijn wel essentieel voor levensonderhoud en levensgeluk”. Dat schrijft Ingrid Wunnekink van Love-li Lingerie in een openhartige blog over de lockdown.

“Iedere dag zie ik mijn zakelijke bankrekening verder slinken”, schrijft ze. “De verkoop is gestopt, maar de vaste laste lopen door. De huur, het energiecontract, de abonnementen voor ICT-zaken, de kosten voor het boekhoudkantoor, de salarissen voor mijn werknemers, de sociale voorzieningen….Per maand een flinke som geld voor zaken die ik ook in een zware lockdown gewoonweg nodig heb of waar ik mijn verantwoording voor moet nemen.”

Facebook
De blog is door collega-ondernemers veel gedeeld op Facebook en ook klanten reageren massaal op het verhaal. Ingrid roept de inwoners van de Bommelerwaard op om toch vooral lokaal te blijven kopen.

Juist nu
“Koop jij ook na deze lockdown nog graag onze artikelen? Waardeer je onze service en klantgerichtheid? Hoor je met plezier ons advies? Wil je blijven genieten van onze persoonlijke aandacht? Bestel dan NU je artikelen bij de lokale ondernemers. Juist nu”, schrijft ze.

Vertrouwen
“Bestel een afhaalmenu, ook al kook jij zelf als de beste. Vraag om een mooie jurk of een paar schoenen, ook al heb je ze nu niet direct nodig. Bel of mail en bestel je favoriete schoonheidsproduct of shampoo. Klok kapot? Het koffiezetapparaat aan vervanging toe? Laat het persoonlijk bij jou thuis bezorgen. Daarmee bezorg je ons, de lokale ondernemers, de energie, kracht en moed om door te gaan en geef je het vertrouwen dat we na deze lockdown de deuren met een gerust hart weer kunnen openen. Met jouw bestelling en aankoop zorg je dat we kunnen slapen, dat we grappige, ludieke en eigenzinnige acties voor je kunnen bedenken en iedere dag met plezier ons werk kunnen doen.”

De complete tekst staat op: www.love-li-lingerie.nl

 

Tags

love-li lingerie,ingrid wunnekink

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2