bird
donderdag 25 april | 04.00 uur

Op weg naar een baan met JobGroep

12-03-2021 15:10
uur
computer-10-20-29
• Zolang het nodig is zijn de bijeenkomsten digitaal. (Foto: Adobe Stock)

ZALTBOMMEL – Stichting Kompas start op vrijdag 9 april weer met een nieuwe JobGroep voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe baan. Zolang het nodig is zijn de bijeenkomsten online.

De JobGroep bestaat uit acht bijeenkomsten. Deelnemers krijgen een beter beeld van hun kwaliteiten, belemmeringen, mogelijkheden en hoe ze een baan kunnen vinden die bij ze past. Vragen die aan de orde komen zijn: Wat vraagt solliciteren anno 2021, wat is het belang van netwerken, hoe kun je jezelf profileren en toch jezelf blijven?

Inzichten
De groep is meestal heel divers samengesteld en dat leidt vaak tot verrassende inzichten en nieuwe ideeën. Deelnemers geven aan dat het volgen van JobGroep heel motiverend, activeren en inspirerend werkt: ‘Verleg je grenzen’ en ‘Knowing yourself is the beginning of alle wisdom’.

Een baan
Ongeveer de helft van de deelnemers vindt tijdens of na de training zelfstandig een baan. De andere deelnemers gaan deels door met persoonlijke begeleiding, met ook een slagingspercentage van ongeveer vijftig procent.

Stichting Kompas Bommelerwaard biedt deze training aan sinds 2020. De JobGroep is bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (nieuwe) baan.

De nieuwe groep start op vrijdag 9 april van 13:00 tot 15:00 uur.

Aanmelden
Aanmelden door te e-mailen naar: emma.couperus@kompasbommelerwaard.nl of bellen: 06-10552104.

Meer informatie: www.kompasbommelerwaard.nl/werkplus/

Tags

stichting kompas,jobgroep