bird
vrijdag 19 april | 03.32 uur

Op afspraak snuffelen in Kringloop Spullewaard

04-04-2021 14:20
uur
pand9-1
• De Kringloopwinkel is gevestigd in Pand 9. (Foto: Bommelerwaardgids)

ZALTBOMMEL – In Kringloopwinkel de Spullewaard is het ook in deze coronatijden mogelijk om de komen winkelen. Op afspraak natuurlijk.

“Ook als mensen alleen maar willen snuffelen zijn ze welkom”, benadrukt het bestuur. Een afspraak maken kan eenvoudig door even naar de winkel te bellen. Klanten mogen met maximaal twee personen tegelijk winkelen, kinderen tot en met 12 jaar mogen mee. Per bezoek krijgt men een tijdsblok van 45 minuten.

Donaties
Ondanks de lockdown heeft de Zaltbommelse kringloop de Spullewaard alweer de eerste donaties in 2021 kunnen wegschenken. Zowel in de eigen regio als in het Verre Oosten werden projecten gesteund, voor een gezamenlijk bedrag van 6500 euro.

Reserves
De inkomsten van de Spullewaard liepen vanwege de lockdown in de eerste maanden van dit jaar bijna tot nul terug. “Desondanks blijven we gul voor goede doelen. Desnoods putten we uit onze reserves”, zegt voorzitter Wim Lambooij.

Vorig jaar beliepen de donaties van de kringloop een bedrag van 100.000 euro. Het streven is ook dit jaar de ton aan te tikken.

Humanitas
De eerste donaties gingen naar Humanitas Rivierenland voor eenzaamheidsbestrijding (4000 euro)  en naar de stichting Meraih Bintang voor kansarme jongeren en kwetsbare ouderen op Java.

Telefoonnummer
Het telefoonnummer van de Spullewaard is: 0418-512270.

Inleveren
Voor het inleveren van spullen is een afspraak niet nodig. Op de website staat op welke momenten en op welke manier dit kan.

www.spullewaard.nl 

Tags

spullewaard,kringloopwinkel zaltbommel