bird
maandag 23 november | 20.24 uur

Online energiecafé voor huiseigenaren in Maasdriel

17-11-2020 14:25
uur
15-onlineenergie-2
• Hennie en Irma laten tijdens het energiecafé zien hoe je geld kunt besparen door je woning energiezuinig te maken. (Foto: Energieloket Rivierenland)

MAASDRIEL – Huiseigenaren in Maasdriel kunnen op 19 november of 8 december om 19:30 uur naar een online energiecafé van Energieloket Maasdriel.

De online bijeenkomst duurt drie kwartier en zit vol met informatie, gesprekjes en filmpjes over het energiezuinig maken van je huis. Wie vragen heeft, kan deze meteen stellen via de chat.

Tijdens de bijeenkomst krijgen de deelnemers informatie over:

  • Hoe krijg ik mijn energierekening lager?
  • Zijn er subsidies?
  • En waar begin ik eigenlijk?

Eigenaren van woningen in Maasdriel vertellen tijdens de bijeenkomst hoe ze hun woning energiezuinig maken. Zo vertelt Hennie uit Kerkdriel hoe hij de spouwmuurisolatie van zijn twee-onder-een-kapwoning heeft aangepakt.

Voucher 50 euro
Als extraatje geeft de gemeente Maasdriel aan iedere deelnemer een speciale voucher ter waarde van 50 euro. Die vouchers kunnen deelnemers besteden bij de WoonWijzerWinkel, waarmee ze direct kunnen starten met besparen.

Aanmelden
Aanmelden voor het online energiecafé kan via: www.EnergieloketMaasdriel.nl/energiecafe

Persoonlijk advies
Wie wel een lagere energierekening wil, maar niet kan meedoen aan het energiecafé, kan bij het Energieloket terecht voor een gratis, onnafhankelijk en persoonlijk advies.

Tags

online energiecafé,energieloket maasdriel

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2