bird
maandag 18 januari | 21.46 uur

Online energiecafé over isoleren woning

23-11-2020 15:40
uur
Energieadviseur Boukje Pennings in een adviesgesprek fotografie Energieloket Rivierenland-2
• Energieadviseur Boukje Pennings in een adviesgesprek. (Foto: Energieloket Rivierenland)

ZALTBOMMEL - Energieloket Zaltbommel organiseert op dinsdag 24 november en dinsdag 1 december twee online energiecafés voor woningeigenaren in de gemeente Zaltbommel. Deze online bijeenkomsten zitten vol met informatie, gesprekken en korte video’s over het energiezuinig maken van jouw huis. 

En als je vragen hebt, kun je die direct via de chat stellen.

Tijdens de bijeenkomst krijg je informatie over:

  • Isoleren
  • Hoe maak ik mijn huis energiezuinig?
  • Zijn hier subsidies voor?
  • Wat als ik een monument heb?
  • En hoe verwarm ik mijn huis in de toekomst?
  • Collectieve inkoopacties isolatie en zonnepanelen
  • Hoe kan ik meedenken over de energieopgaven van de gemeente?

Energiekringen
Je krijgt ook uitleg over de Energiekringen waarbij je je kunt aansluiten. Zo praat je als bewoner mee je over de plannen van de gemeente Zaltbommel om over te schakelen op duurzame energie. En misschien heb je zelf een idee voor het verduurzamen van de huizen in jouw buurt of dorp.

Ontvang een voucher t.w.v. 50 euro
Als extraatje geeft de gemeente Zaltbommel aan de deelnemers een speciale voucher ter waarde van 50 euro. Deze voucher kunnen deelnemers aan energiebesparende producten besteden bij de WoonWijzerWinkel, waarmee je direct kunt starten met besparen. Deze actie geldt voor woningeigenaren in de gemeente Zaltbommel die nog niet in het bezit zijn van deze voucher. Lees eerst de voorwaarden op de website www.energieloketzaltbommel.nl/voucher-voorwaarden.

Aanmelden
Wil jij je woning ook energiezuiniger maken en meer weten over de Energiekringen? Meld je dan tevoren aan voor een van de online energiecafés. Het energiecafé begint om 19.30 uur. Aanmelden en meer informatie over de gratis voucher, kijk op www.EnergieloketZaltbommel.nl/energiecafe

Gratis en onafhankelijk advies
Wil je wel een lagere energierekening, maar kun je niet deelnemen aan het energiecafé? Neem contact op met het energieloket voor gratis, onafhankelijk en persoonlijk advies.

Openingstijden energieloket
Energieloket Zaltbommel heeft elke woensdag tussen 13.30 en 16.30 uur inloopspreekuur in de rechtervleugel van het gemeentekantoor van Zaltbommel (Het Groene Huis), Hogeweg 11 in Zaltbommel. Je kunt het energieloket ook tijdens kantooruren bereiken via telefoonnummer 0345 - 50 40 12 of per mail Zaltbommel@EnergieloketRivierenland.nl

 

 

Tags

energieloket zaltbommel,online energiecafé

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2