bird
woensdag 24 april | 17.49 uur

Nieuw pand voor Jobo Workwear: 'Trots op wat hier is neergezet'

15-09-2021 10:20
uur
Door: Martin van Hemert
140921_Jobo-1
• Burgemeester Henny van Kooten (midden) opende het nieuwe pand.

VELDDRIEL - Jobo Workwear beschikt sinds zaterdag over een nieuw onderkomen aan de Provincialeweg 59 in Velddriel. Daar zijn grote en kleine bedrijven van harte welkom en zelfs de particuliere klant kan worden geholpen.

Saskia de Jong, CEO van Jobo Workwear, kan duidelijk haar geluk niet op tijdens de opening van het nieuwe pand. "We zijn trots op wat hier is neergezet en ik denk dat het een supermooie winkel is geworden. Mensen kennen ons van Jobo Promotions in Kerkdriel, de textieldrukkerij waar we een showroom bij hadden."

Toplocatie
Ze vervolgt: "We merkten dat we daar vaak nét de verkeerde producten hadden, dus met alleen een showroom kom je er niet. Nu we hier op deze toplocatie zitten, hebben we een uitgebreider assortiment én kunnen we ook meer en gerichter op de vraag inspelen.”


Professionaliteit
Over dat assortiment is geen woord gelogen. Van werkschoenen tot helmen en vooral heel veel (werk)kleding; het is allemaal in de nieuwe vestiging te vinden. En dat met een - volgens De Jong - unieke uitstraling: "Het is belangrijk om mensen een warm welkom te geven. De drempel is laag, maar wel gecombineerd met professionaliteit", aldus De Jong.U

Uniek
"We willen de productie voor een klein deel hierheen halen, waardoor het een 'one stop-shop' wordt. Dat wil zeggen dat de klant kan wachten op dat ene shirt, waarvan de logo's hier al liggen. We bedrukken het en dan kun je het direct meenemen. Dat is voor deze regio uniek. En de uitstraling ook."

Tags

Jobo Workwear,Velddriel,Kerkdriel,Jobo Promotions