bird
donderdag 13 juni | 19.01 uur

Na vele jaren weer circus in Zaltbommel

14-05-2024 12:04
uur
140524_MagicalWorldOfCircus_MarcoMariani_circus
Artiest Marco Mariani tijdens Magical World of Circus.

ZALTBOMMEL - Sandor Donnert’s Magical World of Circus komt naar Zaltbommel. Het circus van de Brits-Hongaarse organisator Sandor Donnert presenteert in 2024 een nieuwe topvoorstelling tijdens een tour door Nederland. Van 22 tot en met 26 Mei 2024 staat Zaltbommel op de parkeerplaats Oude Wasserij aan de Waalkade op de tourlijst.

In de tent zijn er shows van wereldklasse, aldus Sandor Donnert. “Ik startte dit bijzondere project in 2019. Het begon klein en inmiddels werken bijna dertig artiesten en medewerkers mee. De kracht van The Magical World of Circus is écht het niveau van de artiesten. Hoewel het circus met 350 zitplekken compact qua formaat is, is de nieuwe voorstelling van wereldklasse. Dankzij het compacte formaat zit het vlak bovenop de circuskunsten. Dat zorgt voor een unieke sfeer, waar topartiesten graag onderdeel van zijn.”

De voorstelling
De shows duren circa 100 minuten. Donnert contacteerde onder andere de Franse luchtacrobate Adele Fame. Een van meest gevraagde artiesten van dit moment schittert in een spectaculaire act hoog boven de grond.

Het Chinees/Italiaanse Duo Doro toont waanzinnige hand-to-hand-acrobatiek. De uit Praag afkomstige Nicolas Lagroni is een van de snelste stuiterballenjongleurs van Europa en de kleurrijke Portugese clown Marco Mariani laat je écht lachen!

De voorstelling kent ook talent van eigen bodem. De Nederlandse Amber Karstens verspreidt met haar honden een ongekend enthousiasme door de circustent. Amber en haar ‘dancing collies’ verbaasden in meerdere rondes de jury van de mega-show Britain’s Got Talent en lieten miljoenen kijkers genieten.

Voorstellingstijden en kortingsactie
Beleef dit én meer bij The Magical World of Circus van 22 tot en met 26 mei op de parkeerplaats Oude Wasserij aan de Waalkade in Zaltbommel.

Het circus geeft voorstellingen op:
Woensdag 22 Mei – 15:00 uur (Family Wednesday – Loge 15 euro / Tribune 10 euro)
Vrijdag 24 Mei – 16:00 uur  (Family Friday – Loge 15 euro / Tribune 10 euro)
Zaterdag 25 Mei – 15:00 + 19:00 uur
Zondag 26 Mei – 14:00 uur

Tickets en info vind je op: magicalworldofcircus.com

Tags

Magical World of Circus

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie