bird
vrijdag 27 januari | 15.35 uur

Mo Duzgun nieuwe trainer van BZC’14

19-01-2023 11:55
uur
voetbal
archieffoto: Bommelerwaardgids

BRAKEL/ZUILICHEM – Mo Duzgun (42) is volgend seizoen de nieuwe trainer van het eerste elftal van BZC’14. Hij is momenteel hoofdtrainer van Olympia 60 uit Dongen, waar hij na drie jaar afscheid neemt.

Mo heeft het UEFA-B Trainersdiploma en heeft jarenlang ervaring als trainer. Hij woont in Gorinchem en werkte eerder bij VVAC (jeugd), Kozakken Boys (jeugd), RKDVC, Rhelico, Raptim, Cabauw en RFC.

Zelf heeft hij jarenlang gespeeld bij LRC en Leerdam Sport. In het dagelijks leven is hij leerkracht op een basisschool in Gorinchem.

Positieve voetbalvisie
"Met Mo denken wij de trainer te hebben aangesteld die onze (jeugdige) spelersgroep met zijn energie, gedrevenheid en voetbalvisie naar een nog hoger speelniveau kan brengen”, schrijft het bestuur van BZC’14 op de clubwebsite. “Mo heeft een heldere en positieve voetbalvisie, heeft altijd oog voor de belangen van de gehele vereniging. Zo heeft hij bij Olympia 60 en RFC ook een bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de jeugdafdelingen. Daarnaast is hij communicatief sterk. Met zijn enthousiasme en sociale vaardigheden zal hij ook prima passen bij de cultuur van BZC’14.”

De nieuwe trainer en de Brakels/Zuilichemse club gaan een samenwerkingsverband aan van twee jaar.

Lenard Weber
De huidige trainer, Lenard Weber, maakt het seizoen bij BZC’14 af. Daarna vertrekt hij naar RKSV Avesteijn in Heeswijk-Dinther.

 

Tags

mo duzgun,bzc'14,lenard weber