bird
donderdag 25 april | 21.31 uur

Marian Verstappen neemt afscheid na veertig jaar in het onderwijs

05-10-2021 13:54
uur
Door: Martin van Hemert
041021_Uitnodiging 12 oktober Marian Verstappen krant-1
• Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Marian Verstappen gaat per 1 november met pensioen, na ruim veertig jaar met passie en plezier werkzaam te zijn geweest binnen het onderwijs van Zaltbommel.

Om haar in het zonnetje te zetten, is er op dinsdag 12 oktober een afscheid gepland op CBS de Leiboom.

Verstappen begon als kleuterleidster op de kleuterschool ‘Maria ter Engelen'. Ze is hoofdleidster geweest op de R.K. Kleuterschool ‘de Spelwert'. Vervolgens heeft ze als groepsleerkracht gewerkt op de Franciscusschool en woonde ze met haar gezin in Amerika.

Passie
Daarna is ze weer terug naar Nederland gekomen en aan de slag gegaan op de Koggeschool, de christelijke ‘Spelwert' en de ‘Ark'. In 2001 werd ze locatiecoördinator, plaatsvervangend schoolleider van CBS de Leiboom. Daarna was ze de intern begeleider voor de groepen 1 t/m 4. "Marian heeft altijd vol passie gewerkt, met oog voor talent van ieder."

Plannen
Op dinsdagmiddag 12 oktober, van 14:45 uur tot 15:45 uur zijn (oud)-leerlingen en ouders van harte welkom in de laagbouw van de Leiboom om haar te ontmoeten. "Vanaf 16:00 uur heeft het team van de Leiboom met Marian nog andere plannen, die we nog niet kunnen verklappen in deze krant. Eén ding kunnen we wel stellen, de school gaat haar kennis, kundigheid, aandacht voor ieder en haar passie voor het onderwijs missen."

Tags

Marian Verstappen,CBS de Leiboom,afscheid