bird
zaterdag 02 maart | 14.18 uur

Man aangehouden na vondst stoffelijk overschot in huis in Gameren

01-06-2023 10:00
uur
010623_lichaamBeemstraat
De politie meldde zich dinsdagmiddag bij de woning. Foto: Hans Verbeek/Meesters Multimedia

GAMEREN – De politie heeft een man aangehouden in verband met de vondst van een stoffelijk overschot van een vrouw in Gameren. Dat meldt de politie woensdagmiddag.

Nader onderzoek moet verder uitwijzen wat er precies in de woning gebeurd is en wat de betrokkenheid van de aangehouden man is geweest bij het overlijden van de vrouw. Op dit moment onderzoekt de politie wat de toedracht is van het overlijden van de vrouw. 

Dinsdagmiddag werd het dorp opgeschrikt vanwege de melding dat er een overleden persoon was aangetroffen in een woning aan de Beemstraat. De politie startte een onderzoek en plaatste een zogeheten PD-unit (plaats delict-unit, red.). Dankzij deze unit kunnen diverse specialismen vanuit politie samenwerken en onderzoek in en om de woning doen. De verwachting is volgens de politie dat de PD- unit er de komende dagen nog staat. 
Dinsdagmiddag is de straat afgezet om goed en nauwkeurig onderzoek te kunnen doen. “Zo’n uitgebreid onderzoek kun je echter maar één keer goed doen. Het onderzoeksteam bekijkt momenteel diverse scenario’s”, aldus de politie.

Melden
De politie roept personen die iets verdachts of opvallends hebben gezien rondom de woning om zich te melden. Ook komt de politie graag in contact met personen die eventueel meer hebben gehoord in de straat. Melding maken kan via 0900 8844 (onder vermelding van Gameren) of via onderstaand tipformulier. Daarnaast kan er ook geheel anoniem informatie worden gedeeld via MeldMisdaadAnoniem (0800 7000 of Meldmisdaadanoniem.nl)

Tags

stoffelijk overschot,Beemstraat Gameren,aanhouding