bird
dinsdag 06 december | 21.04 uur

Leden brandweer Gameren gehuldigd

18-11-2022 16:38
uur
Door: Martin van Hemert
141122_BrandweerGameren-LR
Voor zeven postleden was het een extra bijzondere avond. Foto: aangeleverd

GAMEREN - Een aantal leden van de brandweerpost Gameren is afgelopen zaterdag onder leiding van burgemeester Pieter van Maaren en teamleider Lean Remmerde in het zonnetje gezet vanwege bijzondere verdiensten. 

Dat gebeurde op de kazerne in Gameren, tijdens de jaarlijkse korpsavond. Drie leden van de brandweer in Gameren hebben een diploma behaald, allen voor Leergang Instructeur Basis. Het gaat om Joris v.d. Berg, Peter de Koning en Peter Jan Kaasjager.

Jubilarissen
Daarnaast zijn er ook jubilarissen gehuldigd. Marco Kiviet werd in het zonnetje gezet omdat hij 12,5 jaar in brandweerdienst is. Datzelfde geldt voor Jarno van Wijk. Jan Jaap van Steenbergen en groepschef Peter van Wijk behoorden ook tot de jubilarissen; zij zijn beiden maar liefst twintig jaar in brandweerdienst.

Tevens werd aan de vrouwen van de jubilarissen een mooi boeket bloemen uitgereikt. De avond werd afgesloten met een hapje en een drankje. De brandweer Gameren is dankbaar dat ook oud-leden van de brandweer op de bijzondere korpsavond aanwezig konden zijn. 

Meer informatie over de post Gameren en meer foto's van de korpsavond zijn te vinden op de website: www.brandweergameren.nl

Tags

Brandweer Gameren

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie