bird
donderdag 09 mei | 00.30 uur

Kerkdriel viert 5 x 11 jaar carnaval in Teskesdurp

07-10-2022 16:02
uur
55 jaar teksedurp header

KERKDRIEL - JCV de Piepelenbergers, Prinsenvereniging de Peuteblekers en de Teskesdurperroad kijken op zaterdag 12 november terug op 55 jaar carnaval in Kerkdriel. Vanaf 13.30u is er een gezellige carnavalsreceptie in de theaterzaal van de Kreek in Kerkdriel waar iedereen die een rol heeft gehad van harte welkom is.

In de middag blikken de aanwezigen gezamenlijk terug op 55 jaar carnavalshistorie. Verschillende sprekers nemen de aanwezigen mee in woord, beeld en met muziek naar een specifiek tijdperk.

Hofkapel Ammel Blauw
DJ Rocco zorgt voor de muzikale omlijsting. Uiteraard ontbreken de Dansmariekes en hofkapel Ammel Blauw niet. De zaal wordt feestelijk aangekleed, de Drielse bouwers zijn druk in de weer om speciale jubileum koppen te maken. Een carnavals jubileum wordt uiteraard gevierd in carnavalskleding.

Aanmelden
Een aantal gasten heeft een uitnodiging ontvangen voor deze middag. De organisatie heet iedereen die een rol heeft gespeeld in 55 jaar carnaval in Teskesdurp van harte welkom vanaf 13.30u. Wie de uitnodiging niet ontvangen heeft, kan zich toch aanmelden voor de receptie via: www.teskesdurp.nl/receptie

Meer informatie is verkrijgbaar via: info@teskesdurp.nl

Tags