bird
vrijdag 19 april | 01.23 uur

Kapsalon Perfect wordt Hair by Suus

31-05-2021 09:25
uur
Door: Britta Alink
hairbysuus-1
• Suzanne van der Linden-van Dalen heeft jarenlang gewerkt in de salon en neemt deze nu over..(foto: Kim Andringa)

ZALTBOMMEL - Kapsalon Perfect aan de Schans in de Spellewaard wordt kapsalon Hair by Suus.

De nieuwe eigenaresse, Suzanne van der Linden-van Dalen uit Brakel, werkte sinds 2015 bij Perfect.

Drie jaar geleden overleed eigenaar Mustafa Takditi, die de salon ruim twintig jaar heeft gerund. Zijn vrouw Rachida nam de zaak over en heeft de salon nu verkocht aan Suzanne.

Loopbaan
De 34-jarige kapster heeft altijd de ambitie gehad om voor zichzelf te beginnen. Zij begon haar loopbaan bij een zaak in Gorinchem en werkte later in een salon in de binnenstad van Zaltbommel. De laatste jaren was zij hét gezicht van Perfect aan de Schans. "Rachida was er aan toe om het over te dragen", vertelt de in Brakel geboren en getogen Suzanne.

Website
Voor de klanten verandert er weinig. Het interieur blijft voorlopig hetzelfde, de naam op de gevel wordt natuurlijk vervangen. Ook is er een nieuwe website en is 'Hair by Suus' actief op Instagram en Facebook.

Afsprakensysteem
Daarnaast start Suzanne met een online afsprakensysteem. Maar telefonisch een afspraak maken en op de gok even binnenlopen kan ook nog; als Suzanne tijd heeft kan ze altijd even iemand knippen. "Ik ken alle klanten persoonlijk", vertelt de kapster. "In de afgelopen jaren heb ik een band met ze opgebouwd." Ze is heel blij dat ze de zaak heeft kunnen overnemen. "Hier heb je de gezelligheid van een dorpskapsalon in de stad."

5 juni
Een grote feestelijke opening zit er vanwege corona niet in. Maar om de overdracht niet helemaal stilletjes voorbij te laten gaan organiseert Suzanne wel wat extra gezelligheid op zaterdag 5 juni. Van 12:00 tot 14:00 uur staan er statafels buiten en zijn klanten en andere belangstellenden welkom voor een hapje en een drankje. "Rachida is er dan ook", vertelt Suzanne. "Op die manier heeft iedereen de gelegenheid om haar nog even uit te zwaaien."

Kapsalon Hair by Suus is geopend van dinsdag t/m zaterdag. Een afspraak maken kan via: 0418-514653 of via de website:

hairbysuus-zaltbommel.nl

 

 

Tags

hair by suus,kapsalon perfect,suzanne van der linden