bird
donderdag 25 april | 03.13 uur

Jubilaris en afscheid bij EHBO-vereniging

11-10-2021 09:19
uur
foto 1 Jubileum Jaap 50jr-1
• Voorzitter Jaap Giltjes (rechts) krijgt een presentje uit handen van vice-voorzitter Goof Nijhof voor zijn 50-jarig lidmaatschap. (foto: aangeleverd)

ZALTBOMMEL – Voorzitter Jaap Giljes van EHBO-vereniging Zaltbommel is onlangs gehuldigd voor zijn 50-jarig lidmaatschap. Gerard School nam na 65 jaar afscheid van de vereniging.

Jaap Giltjes is al actief als bestuurslid sinds 1980 en sinds 1991 voorzitter van de vereniging. Hiervoor werd hij in het zonnetje gezet door vicevoorzitter Goof Nijhof.

Hans Westerhof
Tijdens de jaarlijkse algemene ledenvergadering werd ook een aantal bestuurswisselingen bekend gemaakt. Secretaris Hans Westerhof legt na dertig jaar zijn functie neer. Hij blijft wel lid van de vereniging. Hij wordt opgevolgd door Jeroen van Opstal. Tijdens de vergadering werden drie nieuwe bestuursleden benoemd: Jan Willem Muller, Henny van Tuyl en Barbara van Kollenburg.

Gerard School
Tot slot werd afscheid genomen van een zeer trouw lid. Gerard School is met 65 jaar EHBO-ervaring een zeer waardevol lid geweest. Hij heeft nu te kennen gegeven, dat hij gezien zijn leeftijd meer wil gaan genieten van zijn pensioen.

De EHBO-vereniging is altijd op zoek naar nieuwe leden. Geïnteresseerden, met of zonder EHBO-diploma, kunnen zich aanmelden via: secretaris@ehbozaltbommel.nl Herhalingslessen vinden plaats van september tot april op donderdagavond bij de sporthal aan de Courtine onder leiding van een kaderinstructeur.

Foto hieronder: Vlnr. Vice-voorzitter Goof Nijhof, scheidend lid Gerard School en voormalig secretaris Hans Westerhof.

Tags

ehbo zaltbommel,jaap gilles,hans westerhof