bird
donderdag 28 maart | 21.03 uur

Jeu de boules, een puzzeltocht en een verloting tijdens Dag van Gameren

07-09-2022 11:09
uur
Door: Martin van Hemert
070922_SchildGameren
Foto: aangeleverd

Gameren - Op zaterdag 24 september organiseert de dorpsraad Gameren aan de Jan van Steenbergenstraat 15, rondom JOOP, weer de Dag van Gameren.

Net zoals bij de vorige editie krijgen Gamersche verenigingen die aan deze dag meewerken ook dit jaar weer een podium. Op het gezellige marktplein zijn 't Stoepke, ‘t Ouwe Mesterhuis, Bakkerij van Keulen, Tres Campos en de EHBO vereniging van de partij.

Op het marktplein is er ook een kraam voor de dorpsraad en de CreaBea / JOOP club. In de kraam van de dorpsraad zijn consumptiebonnen en loten te koop en is de foto-puzzeltocht af te halen. De CreaBea / JOOP club verkoopt leuke zelfgemaakte artikelen die de moeite waard zijn. Tijdens de dag zal de keuken van JOOP officieel geopend worden en die is ook te bezichtigen.

(Tekst loopt door onder de poster)


Op de Jeu de Boules baan vindt er een demo plaats. Aansluitend kun je een toernooi spelen als je je vooraf aanmeld.

Prijzen
Voor jong en oud is er een speciale foto-puzzeltocht met leuke prijzen. Als klapper en sluiting van de dag wordt er een grote verloting gehouden. Dankzij de vele leuke prijzen die de dorpsraad Gameren van Gamersche bedrijven heeft ontvangen, is er een hele grote winkans.

De opbrengst van de dag is bestemd voor terrasmeubilair voor het terras van JOOP, ook een gedeelte van de consumptiebonnen verkoop gaat naar dit goede doel.

Tags

Dag van Gameren,JOOP