bird
maandag 30 november | 12.33 uur

Jarige pater zamelt in voor de Voedselbank

16-11-2020 16:30
uur
macaroni-2
Foto: Adobe Stock

BOMMELERWAARD – Pater Putman is binnenkort jarig, hij hoopt op 30 november Abraham te zien. Voor zijn verjaardag houdt hij een inzamelingsactie voor Voedselbank Bommelerwaard.

Veel mensen kennen de pater van de Franciscusparochie wel of hebben hem op zijn fiets voorbij zien komen. De bijna-jarige pastoor (een pater franciscaan) wil geen cadeautjes voor zichzelf, maar hoopt dat veel mensen spullen komen brengen voor de Voedselbank. “Juist in deze tijd zou het hartverwarmend zijn als we mensen helpen die het toch al moeilijk hebben of het door de coronacrisis moeilijk hebben gekregen”, aldus pater Putman.

Houdbare producten
Wie spullen wil inleveren, kan dat doen tijdens de openingstijden van de kerken. Het gaat vooral om houdbare producten zoals koffie, thee, macaroni, rijst, houdbare melk, appelstroop, jam, hagelslag, blik vis of vlees.

Inleveren
Op 29 november en 6 december zijn de kerken van Ammerzoden en Velddriel om 9:30 uur open. De kerken in Zaltbommel en Kerkdriel zijn op deze dagen om 11:00 uur open.

Zaterdag 12 december is de kerk in Ammerzoden om 19:00 uur open, de kerken van Alem en Velddriel om 9:30 uur en de kerken in Zaltbommel en Kerkdriel om 11:00 uur.

Den Bosch
Voedsel inleveren kan ook in Den Bosch, bij Stadsklooster San Damiano aan de Van der Does de Willeboissingel 12. De kerk is daar elke avond van 17:00 tot 18:00 uur open voor het avondgebed en op zondag van 10:00 tot 12:00 uur voor de zondagsviering.

 

Tags

pater putman,voedselbank bommelerwaard

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2