bird
donderdag 28 maart | 20.41 uur

Jarig Stadscafé reikt prijzen uit

23-09-2020 09:20
uur
stadscafe-2
• Eigenaar Rob Muller (l) met de prijswinnaars. (foto: Stadscafé)

ZALTBOMMEL - Stadscafé Zaltbommel heeft afgelopen weekend zeven prijzen overhandigd aan de winnaars van de spaaractie.

Op 1 januari van dit jaar startte ’t Stadscafé een spaaractie vanwege het 25-jarig bestaan.

Lokaal goed doel
Klanten konden stempels sparen bij elk uitgave van 10 euro. Een volle spaarkaart was direct korting waard, maar kon ook gedoneerd worden aan een lokaal goed doel naar keuze. ’t Stadscafé verdubbelde in dat geval het spaarbedrag en degene die de kaart doneerde maakte automatisch kans op een van de mooie prijzen.

Corona
Helaas gooide corona vanaf maart flink roet in het eten van deze sympathieke spaaractie. Toen de horeca op 1 juni na 11 weken weer open mocht lag de focus van veel mensen heel begrijpelijk meer op veiligheid dan op feestelijke acties.

Guus Meeuwis
Ook de oorspronkelijke hoofdprijs – een reis naar New York met kaarten voor het jubileumconcert van Guus Meeuwis – werd vanwege corona gecanceld.

Omdat de spaaractie toch door te laten gaan en hem positief af te sluiten werd besloten de looptijd in te korten tot begin september.

Club Zoveel
En er werd een nieuwe hoofdprijs gevonden: een volledig verzorgd arrangement voor 2 personen naar Club Zoveel van Guus Meeuwis inclusief een diner, overnachting en vervoer heen en terug.

De zeven prijswinnaars werden op zaterdag 1ontvangen in ’t Stadscafé en met behulp van een beetje geluk werd uiteindelijk bepaald wie welke prijs won.

Nieuwe acties
De gespaarde bedragen voor de lokale goede doelen zullen aan het einde van dit feestelijke jaar nog worden uitgekeerd. De spaaractie is beëindigd maar ’t Stadscafé komt in het najaar met nieuwe acties.

Meer informatie daarover vind je binnenkort op stadscafezaltbommel.nl/jarig

Tags

stadscafé zaltbommel,rob muller,jubileum stadscafé