bird
donderdag 25 april | 15.00 uur

Inzameling vinylplaten voor DJ Seepman uit Hedel

09-03-2021 13:20
uur
Door: Britta Alink
seepman-2
Foto: aangeleverd

HEDEL – Het online radiostation RaRaRadio houdt zondag 21 maart van 13:00 tot 22:00 uur een benefiet radioshow voor DJ Seepman (Henri Seepers). Bij een grote brand op 25 november vorig jaar ging zijn huis met daarin zijn muziekcollectie compleet in vlammen op.

Henri en zijn broer woonden samen in hun ouderlijk huis in Hedel. In de vroege ochtend schrokken ze op van de brand en konden ze ternauwernood ontsnappen door uit een raam te springen. De brand bleek later een gerichte aanslag door drugscriminelen, gericht tegen (ex-)medewerkers van fruitbedrijf De Groot.

Vinyl
De 49-jarige Henri is al heel zijn leven een groot muziekliefhebber en verzamelde al vanaf zijn zevende jaar vinyl platen. Alle platen zijn verbrand.

Paaspop
Naast dat het zijn grootste hobby en passie is, was het ook zijn werk. In 2019 was hij onder de naam DJ Seepman ‘The Vinyl Groove’ te horen op diverse grote en kleine festivals. Zo stond hij op Paaspop, Mysteryland en Kings of Colour.

Boombox
Maar ook draaide hij veel bij lokale radiostations, in de cafés De Kroon en De Stoep en op de Zaltbommelse festivals Boombox en ‘Lekker aan de Waal’.

Benefietshow
Hij was daarnaast regelmatig te gast bij RaRaRadio. De medewerkers van dit radiostation hebben het initiatief genomen om DJ Seepman aan een nieuwe platencollectie te helpen. Aan de benefietradioshow doen diverse dj’s uit de Bommelerwaard en uit Eindhoven mee, waaronder Daffie DJ, Dirk Diggler, Kid Sundance en Fre2k.

Wie vinyl platen wil doneren kan een mailtje sturen naar: sigifrea@gmail.com of bellen naar: 06-15544914. Meteen platen opsturen kan ook: RaRaRadio, Leidingstraat 17A, 5617 AJ, Eindhoven, t.a.v. DJ Seepman.

Voorkeur
Alle vinyl is welkom, maar de voorkeur gaat uit naar: soul, funk, dance classics, old school HipHop, Boombap HipHop, Progressive House en New Disco.

www.rararadio.org

 

 

 

Tags

dj seepman,henri seepers,rararadio