bird
dinsdag 26 september | 21.58 uur

Hollands Hard Festival in Brakel krijgt een vervolg (met video)

19-09-2023 10:45
uur
180923_HHF-MichelHaubrich-LR
Foto: Michel Haubrich

BRAKEL - Er komt een tweede editie van het Hollands Hard Festival in Brakel. Dat bevestigt de organisatie naar aanleiding van de succesvol verlopen eerste editie. 

Afgelopen vrijdag en zaterdag reisden duizenden bezoekers af naar het terrein langs de Burgemeester Posweg in Brakel om te feesten tijdens de eerste editie van het Hollands Hard Festival, kortweg HHF. Van de aanwezige feestvierders was een aanzienlijk gedeelte afkomstig uit de Bommelerwaard en de nabije omgeving.

De gevreesde overlast bleef beperkt, de sfeer was goed en het evenement verliep zonder noemenswaardige incidenten of ongeregeldheden. "De beveiligers en de EHBO hebben het ontzettend rustig gehad. Dat is natuurlijk alleen maar een goed teken", vertelt Jeffrey Wolfert namens de achtkoppige organisatie.

Complimenten
Volgens hem waren veel bezoekers bijzonder goed te spreken over de organisatie van het evenement: "We hebben ontzettend veel goede en leuke berichten gehad vanuit bezoekers en vanuit de dorpen. Eén van de mooiste complimenten was dat mensen dachten dat er een grote organisatie achter zat, terwijl we maar met acht vrienden zijn, aangevuld met honderd enthousiaste vrijwilligers uit het dorp", glundert Wolfert.

Hij geeft aan dat een tweede editie onvermijdelijk is: "We hebben van zoveel mensen gehoord dat het volgend jaar 'gewoon' weer moet, dat de keuze eigenlijk al voor ons is gemaakt." Lachend: "Maar dat vinden we helemaal niet erg."

Het team van BWG TV maakte een videoreportage over de eerste editie van het Hollands Hard Festival. Deze video is hieronder te vinden:

Tags

Hollands Hard Festival,HHF,BWG TV