bird
vrijdag 19 april | 22.34 uur

Hentzepeter Fysiotherapie opent derde fysio-praktijklocatie

17-01-2022 15:06
uur
Door: Martin van Hemert
100122_team 2022 groot-1
• V.l.n.r.: Helga, Tierny, Cathy, Carmen, Sebastian, Sander, Lotte en Tessa. Foto: aangeleverd

ZALTBOMMEL - Helga Hentzepeter opent op 24 januari haar derde fysiotherapiepraktijk in de Bommelerwaard. Hiermee wordt ToThePoint Fysiotherapie aan de Hogeweg in Zaltbommel overgenomen (TTP Osteopathie blijft bestaan) en kunnen patiënten van Hentzepeter Fysiotherapie trainen bij FitnessClub Zaltbommel.

Fysiotherapeut Hentzepeter - al 33 jaar in Zaltbommel woonachtig - startte in 1998 haar praktijk voor bekkenfysiotherapie. In 2013 nam ze fysiotherapie-maatschap De Jong over met locaties aan de Vergtweg in Zaltbommel en in Gezondheidscentrum ’t Slot in Gameren. Hentzepeter werkt al jaren nauw samen met huisartsen, verloskundigen en specialisten om vrouwen bewust te maken van preventie van bekken(bodem)klachten.

Mogelijkheden
Hentzepeter Fysiotherapie biedt anno 2022 de specialisaties fysiotherapie en revalidatie, bekkenfysiotherapie, psychosomatische fysiotherapie, geriatriefysiotherapie en handtherapie. Hierbij staat de patiënt centraal met het motto: ‘Kijken naar de mens achter de klacht’. Ook dry needling, training na hartrevalidatie, een MamaCheck (bekken/bodem controle na je bevalling) en beweegprogramma’s voor diverse doelgroepen behoren tot de mogelijkheden die Hentzepeter Fysiotherapie biedt.

Ontwikkelen
Sociale contacten van senioren worden gestimuleerd met de jaarlijkse Senioren Sportdag bij MHC Bommelerwaard, waar de praktijk sponsor is van Heren 1. Het team werkt vaak samen om het gewenste resultaat voor de patiënt te bereiken. Door deze brede insteek heeft de praktijk een goede naam opgebouwd op het gebied van lage rug-stuitpijn, bekkenbodemklachten en revalidatie. Het team blijft zich daarnaast verder ontwikkelen: liefst drie fysiotherapeuten volgen momenteel een driejarige masterspecialisatie.

Ontspannen
Hentzepeter is trots op haar team: ‘Alles wat we hebben bereikt komt door onze teamspirit, het bundelen van kennis en goede onderlinge samenwerking; dat is van positieve invloed op het behandelresultaat van onze patiënten.’ Hentzepeter wil dat patiënten zich op hun gemak voelen in de nieuwe praktijk. De ruime behandelkamers bieden een ontspannen sfeer dankzij foto’s van Bert van de Wetering. Het team van Hentzepeter Fysiotherapie is vooral blij dat ze nu extra ruimte en nieuwe mogelijkheden krijgen voor hun toenemend aantal patiënten uit de Bommelerwaard.

www.fysiobommelerwaard.nl

Tags

Helga Hentzepeter,Hentzepeter Fysiotherapie