bird
woensdag 24 april | 07.37 uur

Han Jetten volgt Gerrit Breeman op als directeur-bestuurder Bazalt Wonen

10-05-2023 14:00
uur
Door: Martin van Hemert
100523_HanJettenBazalt-LR
Han Jetten, nieuwe directeur-bestuurder Bazalt Wonen per 1 juli 2023. Foto: aangeleverd

BOMMELERWAARD - Han Jetten start per 1 juli als bestuurder van woningcorporatie Bazalt Wonen. Hij volgt hiermee Gerrit Breeman op, die begin 2021 als interim bestuurder startte.

Woningcorporatie Bazalt Wonen is voortgekomen uit een fusie tussen Woonlinie en Woonservice Meander. Hoewel Jetten de nieuwe directeur-bestuurder is van Bazalt Wonen, kan hij bogen op een schat aan ervaring. Zo startte hij in 2016 als bestuurder van Leviaan, een GGZ-organisatie in Noord-Holland. Voor die tijd heeft hij zijn sporen onder andere verdiend binnen de gehandicaptenzorg en de welzijnsorganisatie in Almere.

Solide
“We zijn blij met de komst van Han Jetten als vaste directeur-bestuurder. Han is een ervaren bestuurder met aandacht voor mens en maatschappij. We zijn ervan overtuigd dat hij de aangewezen persoon is om verder te bouwen aan Bazalt Wonen als krachtige, solide en prominente organisatie met aandacht voor huurders, medewerkers en partners”, aldus Marie-Anne Toenders, RvC voorzitter Bazalt Wonen.

“De overstap naar een woningcorporatie is voor mij een mooie uitdaging en een logische stap in mijn loopbaan. Ik blijf bijdragen aan het mensen zoveel mogelijk in staat stellen hun eigen keuzes te maken, vanuit een stevige basis en in prettige interactie met de omgeving. Vanuit een andere rol, met andere middelen en in een andere regio, maar vanuit dezelfde missie en betrokkenheid.”, vertelt Han Jetten.

Ondersteuning
Bazalt Wonen is een woningcorporatie in de Bommelerwaard en Altena. De woningcorporatie heeft bijna 7000 woningen en diverse andere (verhuur)eenheden in zestien kernen, verdeeld over de gemeenten Zaltbommel en Altena.
Daarnaast biedt Bazalt Wonen volkshuisvestelijke ondersteuning op Saba en Sint Eustatius in Caribisch Nederland.

Tags

Han Jetten,Bazalt Wonen,Gerrit Breeman