bird
donderdag 25 april | 22.50 uur

Grote streekmarkt bij Boerengolf op 3 oktober

27-09-2021 10:24
uur
fruit-4
• De markt is georganiseerd door Bestelboer Bommelerwaard.nl (foto: Adobe Stock)

HEDEL – Bestelboer Bommelerwaard houdt op zondag 3 oktober van 11:00 tot 15:00 uur een streekmarkt. Bezoekers kunnen hier kennismaken met lokale boeren en hun producten.

Zo vertelt boer Willem van biologisch bedrijf De Sterregaard meer over verschillende soorten appels. Bezoekers kunnen een appel of peer meenemen en dan vertelt hij over het ras en de kenmerken.

KersVers
Wie meer van kersen of frambozen houdt, kan terecht bij de kraam van Natuurlijk KersVers en Kwekerij de Westerbouwing. Een lekker broodje met biologische knakworst is verkrijgbaar bij St. Hendrick, bij de kraam van Lakenvelderboerderij Mariahoeve kunnen bezoekers grillworst proeven en bij Den Eelder chocoladevla.

Ook Van Den Bogert Biologische Varkens, Mijn KaasKoe, Bommels Bakhuys en Jac van den Oord hebben van alles om te proeven en te kopen.

Kinderen
Kinderen kunnen meedoen aan een leuke quiz. Bij elke kraam heeft de boer een quizvraag en meedoen betekent gegarandeerd een prijsje winnen. Daarnaast kunnen kinderen hun hart ophalen in de zandbak, tussen de koeien op stal of op het springkussen. Er is een terras en Hofkapel de Dorstvlegels zorgt voor gezellige muziek.

Bommelerwaard
BestelBoer Bommelerwaard is een initiatief van elf boeren, tuinders en bedrijven uit de Bommelerwaard. Via het platform BestelBoer kun je online boodschappen bestellen: via de app of via de website: www.bestelboer.nl Op vrijdag of zaterdag kun je de booschappen ophalen bij een van de pick-up points in de Bommelerwaard of de Kruisstraat of laten thuisbezorgen.

Het assortiment van BesteBoer Bommelerwaard bestaat uit aardappelen, vlees(waren), groente, fruit, zuivel, eieren, delicatessen en meer.

Boerengolf Van Zeelst ligt aan de Achterdijk 57 in Hedel. Toegang en parkeren zijn gratis.

 

 

Tags

bestelboer bommelerwaard,boerengolf hedel,streekmarkt