bird
zaterdag 20 april | 03.27 uur

Gratis zonnepanelen voor Cindy van Tilborg

29-04-2021 11:55
uur
zonnelpaneel-1
• Wethouder Posthouwer overhandigde de prijs. (Foto: Energieloket Zaltbommel)

GAMEREN – Cindy van Tilborg uit Gameren is de winnaar van de zonnepanelenactie van Energieloket Zaltbommel. Wethouder Duurzaamheid Willem Posthouwer overhandigde haar de prijs.

De verloting van de gratis set panelen was bedoeld als extra stimulans voor de lopende collectieve inkoopactie van zonnepanelen. “Toen we dit huis in 2009 kochten, kregen we de kans om een warmtepomp en zonnepanelen te nemen”, vertelt Cindy. “Maar toen waren de kosten nog zó hoog, dat we dat niet gedaan hebben.”

Uitzoekwerk
De prijzen van zonnepanelen zijn ondertussen een stuk gedaald, reden voor Cindy om nu wel panelen te willen. “We hadden niet zoveel zin in al dat uitzoekwerk en schreven ons daarom in voor de collectieve inkoopactie van Energieloket Zaltbommel. Nu blijkt dat we de zonnepanelenset gewonnen hebben, geweldig!”

Lastig dak
Zonnepanelen lijken soms geen optie, maar dat kan meevallen, zo heeft ook Cindy ervaren: “We dachten een lastig dak te hbben om ze te plaatsen. Maar het bleek wel mogelijk. Onze tien zonnepanelen liggen nu op drie verschillende plekken op het dak.”

Kans
Wethouder Posthouwer overhandigde de prijs. Duurzaam energie opwekken ziet hij als een kans. “Voor het milieu én voor je portemonnee”, zegt hij. “Door deze winactie hopen we dat nog meer mensen de weg naar Energieloket Zaltbommel weten te vinden. Als je wilt verduurzamen, sta je er niet alleen voor.”

De collectieve inkoopactie zonnepanelen is nog steeds van kracht. Kijk voor meer informatie op:

www.energieloketzaltbommel.nl

 

Tags

zonnepanelenactie,energieloket zaltbommel