bird
woensdag 15 mei | 16.01 uur

Gerben en Anneke Vat uit Nederhemert winnen Bruidsfoto Award

22-09-2023 07:30
uur
gerben vat_anneke vat_gerben en anneke fotografie_bruidsfoto award 2023
Deze foto van bruid Leandra en haar moeder werd beloond met de Bruidsfoto Award in de categorie ‘Getting Ready’.

NEDERHEMERT – Gerben en Anneke Vat hebben de Bruidsfoto Award 2023 gewonnen in de categorie ‘Getting Ready’. De awards werden afgelopen maandag voor de achttiende keer uitgereikt, ditmaal bij Observant in Amersfoort.

De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine en wordt gezien als de ‘Oscar’ onder de bruidsfotografie. Vijfenveertig bruidsfotografen uit Nederland en België waren genomineerd door een onafhankelijke vakjury. In totaal zijn er tien categorieën waaronder Bruidskinderen, Emotie en Family & Friends. De categorie ‘Getting Ready’ gaat over momenten van voorbereiding op de huwelijksdag. In totaal zijn tienduizenden online stemmen uitgebracht op de ingestuurde foto’s.

Bijzonder moment
Gerben en Anneke Vat uit Nederhemert werden de winnaar in de categorie Getting Ready. “Het klaarmaken voor de bijzondere dag die eindelijk is aangebroken, is een heel bijzonder moment”, vertellen ze. “We zijn op een bruiloft altijd op zoek naar de liefdevolle momentjes, naar de verbinding tussen het bruidspaar en hun familie en vrienden. Op de ochtend van de bruiloft splitsen we altijd op. Gerben start bij de bruidegom en Anneke bij de bruid. Deze foto met bruid Leandra en haar moeder is nog steeds Anneke’s favoriet. Bruidsfotografie is secondewerk, blikken naar elkaar duren vaak niet lang en daarom zijn we extra trots op dit beeld. Voor de Bruidsfoto Award waren twee foto’s van ons genomineerd. Dat was al een enorme eer. Nu een award winnen met deze foto is goud. We kunnen het eigenlijk nog steeds niet geloven en zijn er ondersteboven van. Echt een bekroning op ons mooie en dankbare werk.”

www.gerbenenanneke.nl

 

De winnaars Gerben en Anneke Vat.

 

Tags

gerben vat,anneke vat,bruidsfoto award