bird
vrijdag 29 maart | 10.39 uur

Feestweekend 'De Jantjes' voor clubhuis voetbalclub

12-05-2022 14:42
uur
Door: Britta Alink
Ammerzoden-voetbal
Foto: Bommelerwaardgids

AMMERZODEN - Voetbalvereniging Jan van Arckel houdt op 27, 28 en 29 mei een feestweekend. De opbrengst is bestemd voor de nieuwe kantine.

De complimenten van bezoekende clubs zijn talrijk voor de prachtige lokatie van sportpark D’n Huybert waar VV Jan van Arckel in Ammerzoden zijn wedstrijden speelt. En niet zonder reden: schitterend uitzicht op kasteel Ammersoyen en een mooi clubhuis met uitzicht op het hoofdveld dat er goed verzorgd bij ligt. Wie binnen koffie gaat halen ervaart dat het interieur niet helemaal met de eerste indruk overeenstemt. De gordijnen en het tapijt zou je als ‘retro’ kunnen bestempelen of gewoon toe aan een opknapbeurt. Het bestuur van VV Jan van Arckel vond dat sprake was van het laatste en vroeg de leden om toestemming om daar iets aan te gaan doen. 

Prachtig plan
Het vormgeven van de plannen en het in gang zetten van de daadwerkelijke verbouwing liep door corona wat vertraging op, maar inmiddels ligt er een prachtig plan om de kantine weer naar de standaarden van de 21e eeuw terug te brengen. De uitstraling zal een combinatie zijn van ‘bruine kroeg’ en ‘sportsbar’; de warmte van de kroeg en de dynamiek en sportiviteit van de sportsbar.

Biljart en darts zullen behouden blijven voor de, ‘bruine kroeg’ hoek. De rest van de kantine wordt opgeluisterd met diverse schermen waar diverse sporten worden vertoond in diverse zitjes. Verder zullen de kozijnen aan de voorzijde worden verwijderd, om het zicht op het veld te verbeteren. Al deze aanpassingen - samen met een vernieuwd barmeubel en een ‘hall of fame’ - zullen garant staan voor een totale ‘makeover’ en de kantine weer voor jaren actueel maken.

Activiteiten
Dat deze verbouwing niet kosteloos is spreekt voor zich. Om geld in te zamelen voor de verbouwing wordt op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 mei het 'Feestweekend De Jantjes' georganiseerd. Een bruisend weekend vol met sportieve- en feestactiviteiten. Op vrijdag zijn er activiteiten voor de jongste jeugd en 's avonds een grote veiling met producten en diensten die per opbod worden verkocht.
Zaterdag is er een toernooi voor diverse leeftijden en een spetterende feestavond. Zondag een 7 tegen 7 toernooi vanaf 16 jaar. Aanmelden kan via: secretaris@vv-janvanarckel.nl tot slot is er een 'drone drop' met mooie geldprijzen.

Tags

De Jantjes,Jan van Arckel