bird
donderdag 28 maart | 21.19 uur

Event voor zzp'ers in de Bommelerwaard

02-11-2020 13:50
uur
computer-8
Foto: Adobe Stock

BOMMELERWAARD - ZZP Bommelerwaard houdt op woensdag 18 en dinsdag 24 november haar tweede event voor zzp’ers uit de Bommelerwaard. In de avond en online. Thema: geef kleur aan je marketing.   

Branding, maar dan in het Engels: hoe wil jij als zzp’er je merk – je bedrijf, je producten of diensten én jezelf – in de markt zetten? Welke middelen passen daarbij? En hoe beken je daarin kleur? Dat is het thema van het tweede event dat ZZP Bommelerwaard organiseert voor zzp’ers uit de Bommelerwaard en dat plaatsvindt op woensdag 18 en dinsdag 24 november (op beide avonden hetzelfde programma). Wil jij je zichtbaarheid vergroten in deze anderhalvemetertijd? Dan mag je dit event niet missen.

Van strategisch marketingplan tot persoonlijke kleur
Businesscoach Joyce Kooijman geeft inzicht in hoe jij de juiste marketingmiddelen kiest voor jouw bedrijf. Via welke middelen en kanalen bereik jij jouw doelgroep? En met welke uitstraling wil jij jouw boodschap verspreiden? Die uitstraling, dat is het vakgebied van Lyda Bakker van Power of Image. Zij vertelt je over de kracht van kleur. Hoe vergroot of benadruk jij jouw zichtbaarheid, welke kleur(en) kies je daarbij en wat zegt dat over jou?

Interactieve boosts
Kortom, een event met twee stevige, interactieve boosts om jezelf te voorzien van extra power in deze anderhalvemetertijd waarin vindbaarheid en zichtbaarheid nóg belangrijker zijn.

Aanmelden
Om zo veel mogelijk zzp’ers de gelegenheid te geven hier online bij te zijn is gekozen voor twee verschillende weekavonden: woensdag (18 november) en dinsdag (24 november). De avonden duren van 19:30 tot ca 20:30 uur. Aanmelden doe je door een mail te sturen naar ondernemers@bommelerwaard.nl. Dat kan tot uiterlijk vrijdag 13 november. Vergeet niet te vermelden voor welke van de twee avonden je kiest! Je ontvangt tijdig een Teams-link om in te loggen.

Over ZZP Bommelerwaard
ZZP Bommelerwaard is een initiatief van Ondernemersteam Bommelerwaard van de gemeenten Zaltbommel en Maasdriel. Aanjagers van het eerste uur zijn Maarten Mulder (Ondernemersteam Bommelerwaard) en zzp’ers Nanette van Dishoeck, Mieke Boas-van der Tas, Leo Monhemius en Monique van de Vall. Inmiddels heeft ook Joyce Kooijman zich aangesloten.  

Tags

zzp bommelerwaard,event voor zzp'ers