bird
vrijdag 19 april | 01.38 uur

Enquête voor inwoners over toekomst gemeente Maasdriel

11-05-2023 12:35
uur
Door: Martin van Hemert
110523_enquete-Stock-LR
Foto: Bommelerwaardgids

MAASDRIEL – De gemeente Maasdriel heeft deze week voor haar inwoners een online enquête gelanceerd. Maasdriel hoopt daarmee inzicht te krijgen in de publieke opinie.

Aanleiding voor de enquête is het bestuurskrachtonderzoek waarmee Maasdriel inmiddels is gestart. Samen met de provincie Gelderland wordt onderzocht hoe Maasdriel ook de komende twaalf jaar goed kan worden bestuurd. “We kunnen ons nu nog prima redden, maar dat willen we onze inwoners, ondernemers en organisaties voor de toekomst ook kunnen garanderen”, aldus Maasdriel op de eigen website.

Mening
Belangrijk onderdeel van dit bestuurskrachtonderzoek is een enquête over de publieke opinie. “Wij willen graag weten hoe u over ons denkt en wat u de belangrijkste taken van een gemeente vindt. Met uw mening, kunnen wij de goede keuzes maken.”

De enquête duurt ongeveer acht minuten en kan volledig anoniem worden ingevuld. Hoe meer mensen hem invullen, hoe betrouwbaarder de resultaten, zo stelt Maasdriel. Geïnteresseerden kunnen de enquête invullen via onderstaande link.

https://kieskompas.qualtrics.com/jfe/form/SV_3wkxrLjsTMfojgG

Tags

Gemeente Maasdriel,bestuurskrachtonderzoek,enquête