bird
dinsdag 16 april | 19.51 uur

Eind juni collecte voor missionarissen uit Maasdriel

09-06-2022 16:15
uur
Door: Britta Alink
250322_geldLR
Foto: Adobe Stock

MAASDRIEL - De werkgroep 'Maasdriel steunt haar missionarissen' houdt ook dit jaar de collecte 'Geef ze ook een rondje'.

De opbrengst is bestemd voor het werk van Leo van Beurden in Indonesië, Wil van Mer in Kameroen en Maria Poulisse. De collecte vindt plaats tussen 27 juni en 1 juli. Leo van Beurden heeft in veertig jaar tijd meer dan zestig schooltjes gebouwd in Indonesië. Leo en zijn medewerkers willen graag moderniseren en vragen hulp om internet te installeren en computers en printers aan te schaffen voor de scholen.

Wil van Mer bouwt in Kameroen een kraamkliniek waar moeders en kleine kinderen de zorg krijgen die ze nodig hebben. Met de opbrengst van 'Geef ze ook een rondje' hoopt ze de inrichting van de kliniek aan te kunnen schaffen.

Maria Poulisse heeft in een arme wijk in Colombia een centrum opgezet waar jaarlijks zo'n 2500 mensen met een handicap onderwijs, revalidatie en ondersteuning krijgen. Met het geld wil ze onder andere investeren in communicatie, zodat er in het land meer aandacht en steun komt voor mensen met een handicap.
Stichting Wilde Ganzen heeft toegezegd de opbrengst met 50 procent te verhogen.

Tags

Missionarissen