bird
vrijdag 29 maart | 13.24 uur

EHBO en Driels Museum zoeken vrijwilligers

16-07-2021 09:29
uur
ehbo
• Vlnr.: Pearl van Neer (gemeente Maasdriel), EHBO-bestuursleden Ger Deckers, Peterke van Honk en Liesbeth Kraay en collega Bram van Geffen. (foto: aangeleverd)

MAASDRIEL – EHBO-vereniging Ammerzoden-Well en Hedel zoekt nieuwe vrijwilligers. Ook het Driels Museum is dringend op zoek naar extra vrijwilligers.

Dat bleek vorige week tijdens een bezoek aan deze twee organisaties. Kernmakelaar Pearl van Neer van de gemeente Maasdriel en buurtsportcoach Bram van Geffen brachten in het onlangs vernieuwde dorpshuis in Well een bezoek aan de EHBO-vereniging.

Jaar van de Vrijwilliger
Dat bezoekje was georganiseerd in het kader van het Jaar van de Vrijwilliger om de vrijwilligers te bedanken voor hun hulpverlening bij evenementen, beurzen en markten gedurende vele jaren.

Driels Museum
Directeur Eugenie Kaspori van Welzijn Bommelerwaard ging naar het Driels Museum in Kerkdriel om hier de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet voor het museum dat de geschiedenis belicht van de dorpen Kerkdriel, Velddriel, Hoenzadriel en Alem.

Het museum is net als de EHBO-vereniging dringend op zoek naar extra vrijwilligers.

(Tekst gaat verder onder de foto)

Op de foto vlnr:Eugenie Kaspori, directeur Welzijn Bommelerwaard, met vrijwilligers van het Driels Museum,  Herman van der Heijden en Ansfried Goesten en op de achtergrond een expositie van Ad van den Oord uit Kerkdriel.

Meer informatie over vrijwilligerswerk is verkrijgbaar via: vrijwilligerswerk@welzijnbommelerwaard.nl en staat op: 

https://www.welzijnbommelerwaard.nl/vrijwilligerskracht/

 

Tags

ehbo well,driels museum,welzijn bommelerwaard