bird
zaterdag 20 april | 12.43 uur

DSC Challenge4Life onderdeel van traditionele DSC-week

24-05-2022 10:44
uur
Door: Martin van Hemert
Schermafbeelding 2022-05-24 om 11.45.40-1
Foto: aangeleverd

KERKDRIEL - De traditionele DSC-week kan dit jaar van 10 tot en met 19 juni voor het eerst sinds de uitbraak van corona weer doorgaan. Nieuw dit jaar is Challenge4Life, waarbij het een heel weekend gaat om scoren tegen kanker.

Daarmee worden drie verschillende goede doelen gesteund, te weten; Support Casper, Stichting Ruby and Rose en Stichting Villa Joep. Alle 40 teams van DSC spelen 7 tegen 7 gedurende dit weekend op Sportpark Ipperakkeren en ook teams van andere verenigingen en bedrijven of families zijn van harte welkom om deel te nemen. Aanmelden is mogelijk via het mailadres: info@dscchallenge4life.nl. 

Daarnaast zijn er diverse activiteiten voor jong en oud zoals een DSC-quiz, een kienavond voor dames, oftewel Ladies Night en een loterij. De toegang is voor alle dagen gratis. Behalve voor de Ladies Night. 

Entertainment
Ook is er voldoende entertainment op alle dagen en avonden. Op vrijdag treedt de Nederlandse band Dr Feelgood op, Dave van Well is er op zaterdag en op zondag zal Django Wagner zijn repertoire ten gehore brengen. Daarnaast zijn er alle dagen diverse dj’s. 

Meer informatie en het gehele programma zijn te vinden op onderstaande website en op facebook. Daar worden ook de ondernemers, verenigingen en stichtingen vermeld die zich inzetten voor Challenge4life.

www.dscchallenge4life.nl

Tags

DSC-week,DSC Challenge4Life