bird
vrijdag 07 augustus | 05.40 uur

Drive-in diploma-uitreiking bij het Cambium

06-07-2020 15:00
uur
cambium-2
• Leerlingen en ouders mochten in kleine groepjes eventjes de auto verlaten om het diploma in ontvangst te nemen.

ZALTBOMMEL - “Laten we hopen dat dit de laatste keer is dat we het zo doen”, zo zei een van de sprekers tijdens de bijzondere diploma-uitreiking van het Cambium College. Natuurlijk, iedereen begreep wat hij bedoelde.

Maar toch was lang niet iedereen het ermee eens. Want de sfeer en de bezieling tijdens de vier ‘coronaproof-diploma-avonden’, was van een grote bijzonderheid.

Op 30 juni, 1, 2 en 3 juli kwamen aan beide locaties bijna 400 leerlingen hun diploma ophalen. Erebogen, een enorm videoscherm, popcorn, cola, films, muziek. Sfeer in optima forma. Maar wel in de auto blijven.

Behalve dan op het moment dat het diploma in ontvangst kon worden genomen. Leerlingen en ouders mochten in kleine groepjes even de auto verlaten voor dat mooie en memorabele moment.

De vaart zat er goed in tijdens de vier avonden. Leuke, korte filmpjes, geen lange toespraken, maar korte, onderhoudende praatjes van docenten, mentoren en conrectoren. En ook van tijd tot tijd een leerling die het woord kreeg.

Vier - ondanks corona - zeer geslaagde avonden die wat de gasten betreft voor herhaling vatbaar  zijn, zij het zonder corona.

 

Tags

cambium,diploma-uitreiking cambium,drive-in-diploma-halen

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2