bird
donderdag 25 april | 10.21 uur

Derde editie Wandelvierdaagse verspreid over twee weekenden

31-05-2022 15:53
uur
Door: Martin van Hemert
wandelen
Foto: Adobe Stock

BOMMELERWAARD - In vervolg op de edities van 2020 en 2021 vindt dit jaar de derde editie van de wandelvierdaagse Kerkdriel plaats.

In tegenstelling tot de eerste twee jaren wordt de wandelvierdaagse dit keer echter niet gehouden op vier opeenvolgende dagen, maar verspreid over twee weekenden. Op zaterdag 11 en zondag 12 juni en zaterdag 25 en zondag 26 juni kunnen lopers deelnemen aan de wandeltocht met een lengte van 20, 30 of 40 kilometer.

Wandelfeest
Bij het uitzetten van de routes heeft de organisatie (het oranjecomité Kerkdriel) zich laten inspireren door de Nijmeegse Vierdaagse. De eerste dag wordt de Waal overgestoken, op de tweede dag is er een ruime ronde om de stad - in dit geval Zaltbommel - en dag drie gaat over de Zeven Dijken in plaats van de Zeven Heuvelen. Op de laatste dag wordt er aan de andere kant van de Maas gelopen. "Van de laatste dag gaan we een groot wandelfeest maken met ook de mogelijkheid om een kortere afstand te lopen", aldus de organisatie.

De kosten van deelname bedragen 10 euro, inschrijven is mogelijk tot en met 8 juni via de website: www.oranjecomitekerkdriel.nl

Tags

Wandelvierdaagse