bird
donderdag 18 april | 19.23 uur

Daphne Moonen kookt voor jou

22-01-2021 10:15
uur
Door: Britta Alink
daphnemoonen-2
• Daphne Moonen in haar keuken in Velddriel. (foto: Tido Mureddu)

VELDDRIEL - Vanwege de coronacrisis ligt het werk van Carciofi Catering helemaal stil. Maar eigenaresse Daphne Moonen kookt gewoon door en bezorgt verse maaltijden aan huis.

'Ik kook voor jou' heet dit bedrijfsonderdeel. Elke maandag en woensdag staan er nieuwe gerechten op het menu, steeds voor maar 7 euro inclusief bezorgen.

Variatie
Cannelloni gevuld met gehakt, kipgoulash met mosterdpuree of Indische speklapjes met sajoerboontjes; de variatie is groot.

Bedrijfsverzamelgebouw
Met haar bezorgservice lukt het Daphne nét om het hoofd boven water te houden. Want terwijl de inkomsten van de catering zijn weggevallen, lopen de kosten van haar bedrijf gewoon door. Ze huurt een ruimte in een bedrijfsverzamelgebouw op industrieterrein De Geerden in Velddriel.

Workshops
Ze plaatste er een professionele keuken in en hield voldoende ruimte over voor opslag en om kookworkshops te kunnen geven. "Ook die workshops kunnen natuurlijk niet doorgaan, helaas", zegt de 43-jarige Daphne. "Gelukkig heb ik geen personeel in dienst, dus ik verwacht dat ik het wel ga redden."

Vers
Naast de warme maaltijden, kan men ook een soepje, salade of nagerecht bestellen. "Ik bereid alles met echt verse, eerlijke producten", benadrukt Daphne. "Geen pakjes en zakjes, alles vers en seizoensgebonden. En ik probeer het aanbod zo breed mogelijk te maken."

Zaltbommel
Daphne startte haar bedrijf achttien jaar geleden, vanuit haar woning in Zaltbommel, waar ze toen nog woonde. Later richtte ze de garage bij haar huis in als keuken. Drie jaar geleden verplaatste ze haar bedrijf naar Velddriel.

Bestellen
Het nieuwe menu staat op instagram, de website en op facebook. Betalen gebeurt vooraf via een tikkie. Daphne bezorgt tussen 16:30 en 17:30 uur in Zaltbommel, Gameren, Bruchem, Nieuwaal, Hurwenen en Rossum. De maaltijden zijn eenvoudig op te warmen in oven of magnetron.

Meer informatie is verkrijgbaar via: 06-13555784 of info@carcioficatering.nl

www.carcioficatering.nl

 

Tags

daphne moonen,carciofi catering