bird
maandag 28 september | 17.17 uur

Danny Vera treedt op aan de Zandmeren

10-08-2020 15:30
uur
dannyvera klein-2
• Danny Vera is op zondag 23 augustus op Zandmerencity. (foto: Escha Tanihatu)

KERKDRIEL – De bekende Nederlandse zanger Danny Vera geeft op zondag 23 augustus een uniek optreden tijdens het terrasfestival Zandmeren City.

Danny Vera geeft een show van een uur, met gitaar en strijkers. Het concert begint om 19:00 uur. Tijdens het voorprogramma kunnen bezoekers genieten van drankjes, hapjes en muziek.

Roller Coaster
Danny Vera scoorde zijn eerste nationale hit in het voorjaar van 2019, het magistrale ‘Roller Coaster’, dat in de Top 2000 meteen op de vierde plaats terecht kwam.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start op woensdag 12 augustus om 19:00 uur via de website: www.zandmerencity.nl Kaarten kosten 35 euro per persoon en worden verkocht per tafel van 2 of 4 personen.

Overdekt festival
Zandmeren City is een uniek (overdekt) festival terras aan het strand in Kerkdriel, waar bezoekers drie weekenden lang, gezellig (-en veilig) met al hun vrienden kunnen genieten van onvergetelijke avonden met veel verschillende optredens.

Het eerste terrasweekend start vrijdag 14 augustus met optredens van o.a. La Fuente, DJ Jantje, Maxx Lips en Wesley Rooijackers.

Zaterdag 15 augustus volgen optredens van de band Baby Blue en Disco Snolly presents Keezus Christus.

Zondagmiddag 16 augustus staat ‘Puur Hollands’ op het programma met o.a. Jeffrey Heessen, Pascal Redeker en Wilbert Pigmans.

Foto: Escha Tanihatu

Tags

danny vera,zandmeren,zandmeren city

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie

zakelijk-leasen-2