bird
maandag 04 december | 00.58 uur

Concert Plezier in Muziek op 7 oktober

23-09-2022 10:53
uur
Door: Martin van Hemert
190922_PIM-LR
Sfeerbeeld van het eerste concert van Plezier in Muziek. Foto: aangeleverd

ROSSUM – Na het eerste succes van Stageband PIM, dat staat voor Plezier in Muziek, hebben de Rossumse muzikanten de smaak dusdanig te pakken dat op vrijdag 7 oktober een tweede groot optreden gepland staat.

In Dorpshuis de Parel is het dan namelijk tijd voor een onvervalste Duitse avond, in samenwerking met de Nünentaler Schürzenjäger gaat PIM in Oktoberfest-stijl met “Auf der Wiese – Ein Abend mit PIM”. In april ging het dak van de tent op het trapveldje er bijna letterlijk af tijdens 'A New Era'.

Een mooi begin van een nieuw tijdperk nadat Fanfare Juliana zichzelf opnieuw uitgevonden had. Het nieuwe concept van de Rossumse muziekformatie sloeg aan, want ruim vierhonderd bezoekers zagen Plezier In Muziek voor het eerst in actie, waarna Copchase Brass XL en The Streets het stokje overnamen.

Bratwurst
De Parel wordt 7 oktober helemaal in Oktoberfest-sferen gehuld, met Beierse aankleding, lange dissen, bierpullen en bratwurst. Plezier In Muziek laat de bezoekers genieten van een repertoire variërend van Duitse popmuziek tot Schlagerhits, waarna de Nünentaler Schürzenjäger het stokje overnemen om het Oktoberfest compleet te maken.

"Auf der Wiese - Ein Abend mit PIM” begint om 20:00 uur, het dorpshuis opent zijn deuren om 19:30 uur. Kaarten voor deze avond zijn voor 12,50 euro verkrijgbaar bij Coop Den Boer in Rossum of via de website: www.plezier-in-muziek.nl

Tags

PIM,Plezier in Muziek

Nieuws melden

Nieuws uit de regio melden?

Stuur jouw nieuws naar de redactie